Πριγκίπισσα Leonor της Ισπανίας: Σκληρές στρατιωτικές ασκήσεις μέσα στα χιόνια – ΦΩΤΟ

H πριγκίπισσα Leonor δείχνει τη σκληρή κράση της κατά τη στρατιωτική της εκπαίδευση, που μόνο ευχάριστη δεν είναι.

Η 18χρονη πριγκίπισσα έδειχνε να αψηφά το τσουχτερό κρύο, ενώ συμμετέχει σε στρατιωτικές ασκήσεις στα χιονισμένα βουνά της Ισπανίας. Η Leonor έφθασε στο χιονοδρομικό κέντρο στα Πυρηναία, στο Astún όπου επικρατούν χαμηλές θερμοκρασίες. Ήταν ντυμένη με στρατιωτική εξάρτυση, ενώ το μπουφάν παραλλαγής έφερε την ισπανική σημαία στο μπράτσο της.

Επίσης, κουβαλούσε ένα μεγάλο σακίδιο παραλλαγής και φορούσε καφέ σουέτ μπότες για περπάτημα

για την εκδρομή με τους συνομηλίκους της. Αργότερα, φόρεσε κράνος για να κάνει μαθήματα σκι με την ομάδα συνομηλίκων εκπαιδευομένων.

New

Princess Leonor along with colleagues from the General Military Academy of Zaragoza, on Sunday travelled to the Pyrenees of Huesca to carry out a mountain and ski instruction training and special operations that will last until Wednesday. pic.twitter.com/2dtnIn5xf3

— Royalinstablog (@royalinstablog) December 19, 2023

Η μελλοντική βασίλισσα έδειχνε ιδιαίτερα ευδιάθετη καθώς πόζαρε χαμογελαστή για μια ομαδική φωτογραφία.

Το ταξίδι στα βουνά αποτελεί μέρος της εκπαίδευσης της Leonor στη Στρατιωτική Ακαδημία της Σαραγόσα.

Ακολουθώντας τα βήματα του πατέρα και του παππού της, η πριγκίπισσα ξεκίνησε να φοιτεί στην Ακαδημία τον Αύγουστο και ολοκληρώνει τρία χρόνια εκπαίδευσης εκεί.

Σύμφωνα με το heraldo.es, μένει σε μια καμπίνα με άλλους δώδεκα μαθητές και της δόθηκε βασικός στρατιωτικός εξοπλισμός πριν από την πρώτη εκπαίδευση.

Keywords
Τυχαία Θέματα