Πύρρος Δήμας: Μάς συστήνει το νέο μέλος της οικογένειάς του

09:58 6/9/2022 - Πηγή: InStyle

Ο Πύρρος Δήμας μάς σύστησε το νέο μέλος της οικογένειάς του με δύο φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Συγκεκριμένα, ο τετράκις Ολυμπιονίκης της άρσης βαρών ανέβασε δύo insta story όπου δείχνει το γατάκι, το οποίο πλέον αποτελεί μέρος της οικογένειάς του.

Τα στιγμιότυπα είναι αξιολάτρευτα. Στο ένα από αυτά ο Πύρρος Δήμας ποζάρει έχοντας στο πλευρό του το πανέμορφο γατάκι και στο δεύτερο αυτό κοιμάται ήρεμα, με τον Ολυμπιονίκη

να στέλνει τις ευχές του για καλό βράδυ.

Υπενθυμίζεται πως ο Πύρρος Δήμας εδώ και αρκετούς μήνες είναι ζευγάρι με την Αφροδίτη Σκαφιδά. Τέσσερα χρόνια μετά τον θάνατό της γυναίκας του Αναστασίας, ο Έλληνας Ολυμπιονίκης βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο της πρώην παίκτριας του Survivor και αθλήτριας. Και οι δυο τους κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή.

Πύρρος Δήμας- Αφροδίτη Σκαφιδά: Βραδινή έξοδος για το ερωτευμένο ζευγάρι

Τον Ιούνιο, επίσης, ανέβαζε φωτογραφία ποζάροντας και με τα τέσσερα παιδιά του, πλέοντας σε πελάγη ευτυχίας  γιατί η οικογένειά του επανενώθηκε έπειτα από 2,5 χρόνια. Λόγω του κορονοϊού και των υποχρεώσεων η οικογένεια είχε να βρεθεί μαζί εδώ και 2,5 χρόνια

Keywords
Τυχαία Θέματα