Ρομαντικός ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας – Έκανε πρόταση γάμου ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου

22:32 15/2/2024 - Πηγή: InStyle

Ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας Anthony Albanese ανακοίνωσε την Πέμπτη τον αρραβώνα του με τη σύντροφό του, Jodie Haydon.

Ο Albanese δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια φωτογραφία του, με τη Haydon να επιδεικνύει το νέο της δαχτυλίδι. “Είπε ναι!” έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής τους. Ο πρωθυπουργός εκμεταλλεύτηκε την ημέρα των ερωτευμένων για να κάνει την πρόταση γάμου στη γυναίκα της ζωής του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anthony Albanese (@albomp)

Ο Albanese και η Haydon συναντήθηκαν για πρώτη φορά σε μια εκδήλωση στη Μελβούρνη στις αρχές του 2020 και εμφανίστηκαν μαζί κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας για τις ομοσπονδιακές εκλογές του 2022. Ο Albanese, ο οποίος είναι 60 ετών, ορκίστηκε πρωθυπουργός τον Μάιο του 2022.

Η Haydon είχε μακρά καριέρα στα χρηματοοικονομικά και τις τράπεζες και σήμερα εργάζεται ως υπεύθυνη γυναικών για την Ένωση Δημόσιας Υπηρεσίας της NSW, η οποία είναι το συνδικάτο του δημόσιου τομέα στην πολιτεία της Νέας Νότιας Ουαλίας.

Έχει συνοδεύσει τον Albanese σε πολλά επίσημα ταξίδια, συμπεριλαμβανομένης της επίσκεψής του στις ΗΠΑ τον Οκτώβριο.

She said yes pic.twitter.com/aU1Mk2WInH

— Anthony Albanese (@AlboMP) February 14, 2024

“Είναι τέτοια η χαρά να μπορείς να βρεις ένα σύντροφο που να θέλεις να περάσεις την υπόλοιπη ζωή σου μαζί του” δήλωσε ο Albanese που αποκάλυψε ότι έκανε την πρόταση γάμου στο μπαλκόνι ή σ’ ένα από τα μπαλκόνια της πρωθυπουργικής κατοικίας, μετά το δείπνο του Αγίου Βαλεντίνου.

“Δεν χρειάζονται οι λεπτομέρειες. Δεν αφορούν το ευρύ κοινό” συμπλήρωσε πανευτυχής.

Keywords
Τυχαία Θέματα