“Σπάγγοι” ο Harry και η Meghan – “Είναι πάντα τα χρήματα των άλλων”

16:33 15/2/2024 - Πηγή: InStyle

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle είναι εκατομμυριούχοι, αλλά πηγές αναφέρουν πως στο ζευγάρι δεν αρέσει και τόσο να βάζει το χέρι στην τσέπη. όπως σημείωσαν οι πηγές, μιλώντας στο Page Six, οι δυο τους βγάζουν εκατομμύρια αλλά δεν ξοδεύουν από τα δικά τους λεφτά.

Το τελευταίο δωρεάν δώρο τους, σύμφωνα με το Page Six, ήταν ένα ιδιωτικό τζετ που τους μετέφερε στο Βανκούβερ του Καναδά για ένα τριήμερο ταξίδι για την προώθηση της έναρξης των Αγώνων Invictus Games

του 2025.

Το ζευγάρι προσγειώθηκε στο Βανκούβερ την Τρίτη με ένα 10θέσιο Bombardier Challenger 605 που ναυλώθηκε από τοπική ιδιωτική αεροπορική εταιρεία. Το Page Six πληροφορήθηκε ότι ήταν “φιλοξενούμενοι” στην πτήση.

Prince Harry and Meghan meet athletes at Invictus Games training camp in Canada. https://t.co/hWo0DM5mzn pic.twitter.com/aGilvjnwNL

Sky News (@SkyNews) February 15, 2024

Μια πηγή που έχει συνεργαστεί με το δίδυμο δήλωσε στο Page Six: “Σίγουρα δεν τους αρέσει να ξοδεύουν τα δικά τους χρήματα”, και ένας άλλος καλά πληροφορημένος εσωτερικός συνεργάτης πρόσθεσε: “Είναι πάντα τα χρήματα των άλλων”.

Το ζευγάρι συνηθίζει να πετάει ιδιωτικά με φίλους – προφανώς, όπως έχει πει ο Harry, για λόγους ασφαλείας – και συχνά χρησιμοποιούν τα σπίτια των πλούσιων φίλων τους.

Το ταξίδι στον Καναδά είναι η τελευταία χρήση από το ζευγάρι του τζετ κάποιου άλλου.

Τον περασμένο Οκτώβριο, πέταξαν με ιδιωτικό τζετ στη Νέα Υόρκη για ένα συνέδριο σχετικά με τους κινδύνους των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για τα παιδιά, και στη συνέχεια για ολιγοήμερες διακοπές στο νησί Κανουάν της Καραϊβικής. Δεν είναι γνωστό ποιος πλήρωσε για εκείνο το ταξίδι.

Τον Νοέμβριο, πέταξαν στο Λας Βέγκας για μια συναυλία της Katy Perry με το αεροπλάνο του Τεξανού κληρονόμου πετρελαίου Michael Herd, μαζί με τη σύζυγό του, τη δισεκατομμυριούχο και ιδρύτρια της Bumble Whitney Wolfe Herd, μαζί με τους Cameron Diaz, τον σύζυγό της Benji Madden και τη Zoe Saldana.

WE’RE LOVING ~ Always in sync and über stylish, Prince Harry and Meghan Markle have touched down in Whistler, Canada for an athletes’ gathering ahead of the 2025 Invictus Games! Prince Harry also tested the ski chairs. #GlaziaNow #InvictusGames2025 pic.twitter.com/XpbjX642qQ

— GLAZIA (@Glaziang) February 15, 2024

Και τον Ιανουάριο, το ζευγάρι συνόδευσε τον διευθύνοντα σύμβουλο της Paramount Brian Robbins και τη σύζυγό του, σχεδιάστρια μόδας Tracy, στην Τζαμάικα για την πρεμιέρα της βιογραφικής ταινίας για τον Bob Marley “One Love”, ταξιδεύοντας με ιδιωτικό τζετ.

Όταν βρίσκονται στο Λος Άντζελες για δουλειά και συναντήσεις, συχνά μένουν στο σπίτι της εκατομμυριούχου Victoria Jackson, όπως καταλαβαίνουμε.

Τον περασμένο Μάιο που ισχυρίστηκαν ότι δέχθηκαν κυνηγητό από παπαράτσι, έμεναν σε ιδιωτικό σπίτι στο Upper East Side, ενώ έχουν μείνει και στο διαμέρισμα του δικηγόρου Barry Bloom στη Νέα Υόρκη όταν επισκέπτονταν τον ΟΗΕ.

Και αφού εγκατέλειψαν τα πριγκιπικά καθήκοντα, έμειναν στο σπίτι του μεγιστάνα του κινηματογράφου Tyler Perry στο Λος Άντζελες, αξίας 18 εκατομμυρίων δολαρίων.

Σχεδίασαν επίσης την απόδρασή τους από τη βασιλική οικογένεια στο πολυτελές καναδικό καταφύγιο του Ρώσου ολιγάρχη Yuri Milner στο νησί Βανκούβερ της Βρετανικής Κολούμπια κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς 2019.

Ο δούκας και η δούκισσα απαγορευόταν να παίρνουν δωρεάν δώρα όταν ήταν ενεργά μέλη της βασιλικής οικογένειας, αλλά το Page Six ανέφερε ότι η Meghan μετέτρεψε ένα σετ διαμαντιών που είχε δοθεί ως δώρο στον Harry από τη Μέση Ανατολή σε δαχτυλίδι και σκουλαρίκια.

Η Markle έχει επίσης φορέσει ρούχα από τη σειρά Staud που διαχειρίζεται η Sarah Staudinger, η σύζυγος του αφεντικού της WME Ari Emmanuel, ο οποίος είναι τώρα ο ατζέντης της πρώην ηθοποιού. Η Markle φόρεσε τα ρούχα σε έναν αγώνα των LA Lakers, αν και είναι άγνωστο αν πλήρωσε γι’ αυτά.

“Σίγουρα έχει τη νοοτροπία του Χόλιγουντ, αν φορέσω τη μάρκα σου, θα αυξήσει τις πωλήσεις”, δήλωσε ο καλά πληροφορημένη πηγή. Και με την έλευση της νέας τους ιστοσελίδας Sussex.com αυτή την εβδομάδα, μια πηγή του παλατιού δήλωσε: “Βασικά, είναι “Κοιτάξτε μας… μην ξεχνάτε ότι είμαστε βασιλικοί πάνω απ’ όλα“.

Keywords
Τυχαία Θέματα