Στέλλα Γεωργιάδου: Απαντά στα αρνητικά σχόλια για την εμφάνισή της – “Δεν με κολακεύει ο φακός”

Η Στέλλα Γεωργιάδου στο πλατό της εκπομπής “Fay’s Time” τη Δευτέρα. Η τραγουδίστρια μίλησε για τη συμμετοχή της στο “I’m a celebrity get me out of here” και απάντησε στα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε για την εμφάνισή της.

“Ο κόσμος που το είδε μου είπε “μπράβο, πώς μπόρεσες να επιβιώσεις σε τέτοιες συνθήκες;”. Σε αντίθεση με άλλα σχόλια που ακούω γύρω γύρω. Άκουσα ότι έπεσε πολύ φτυάρι για την εμφάνισή μας και ειδικά για μένα. Αλλά αυτό είναι ένα θέμα που υπήρχε πάντα. Είναι θέμα που αντιμετωπίζω πάντα και τότε που ήμουν στα 25-26 μου. Συνηθίζεις… Στην αρχή με ενοχλούσε πολύ αλλά τώρα δεν με αγγίζει. Οι φίλοι μου έχουν κάνει screenshot να τα δω. Μα γιατί;”, τόνισε η Στέλλα Γεωργιάδου και πρόσθεσε:

“Και να μην κάνεις τίποτα στο πρόσωπό σου πάλι θα πουν. Δεν θα βρεις άκρη. Για αυτό και δεν ασχολούμαι…Ο φακός δεν με κολακεύει ιδιαίτερα. Επειδή έχω και μαγουλάκια για κάποιο λόγο δεν βγαίνω καλή στο φακό. Όσοι με βλέπουν μου λένε πως από κοντά είμαι πιο όμορφη. Εδώ, επειδή υπάρχει και καλός φωτισμός, δες τε με! Απολαύστε με! Σήμερα κανείς δεν θα κάνει ένα screenshot. Παίρνουν τη χειρότερη λήψη μου για να πουν πώς κατάντησε έτσι. Περίμενα ότι θα υπάρχουν σχόλια, φυσικά. Ήταν το μόνο σίγουρο αυτό αλλά ήθελα να ζήσω την εμπειρία. Δεν το ζεις εύκολα, μάλλον για μένα που αγαπώ τη φύση.”

Keywords
Τυχαία Θέματα