Τα πολύχρωμα υβριδικά παπούτσια που έχουν τραβήξει τα βλέμματα και την προσοχή μας

08:00 22/9/2023 - Πηγή: InStyle

Δεν ξέρουμε για εσάς, αλλά εμείς θα μπορούσαμε να περνάμε ώρες ολόκληρες χαζεύοντας φωτογραφίες από το street-style κατά τη διάρκεια των Fashion Weeks στις πρωτεύουσες της Μόδας.

Ξεκινώντας από τη Νέα Υόρκη, οι fashion photographers κατέγραψαν όλα τα ιδιαίτερα outfits που φορούσαν οι καλεσμένοι στα shows για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024. Ένα item

όμως και συγκεκριμένα ένα παπούτσι ήρθε για να ενώσει το πλήθος της μόδας και τις δύο πλευρές του Ατλαντικού.

Τα πιο hot kicks της σεζόν μέχρι στιγμής είναι τα sneakers της σχεδιάστριας Martine Rose σε συνεργασία με τη Nike. Τα Shox MR4 κυκλοφόρησαν τον Ιούλιο του περασμένου έτους και το υβριδικό στιλ τους συνδυάζουν την εμφάνιση μιας ποδοσφαιρικής μπότας με ένα παπούτσι με τακούνι. Το συγκεκριμένο sneaker διαθέτει μια κατασκευή mule, καθώς και ένα μαλακό, ελαστικό τακούνι Shox. Σχεδιασμένο σε τολμηρά χρώματα, όπως πράσινο και πορτοκαλί neon ή μπλε και φωτεινό μοβ, είναι σίγουρα ένα αθλητικό παπούτσι που προορίζεται να κάνει αίσθηση. Έτσι δεν είναι καθόλου περίεργο που τα αστέρια του street style δεν έχασαν χρόνο να τα φορέσουν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Molly Johnstone (@_mollyjohnstone)

Μάλιστα τα πιο τολμηρά από τα κορίτσια της μόδας τα ενσωματώνουν σε looks με τζιν και κλασικά πουκάμισα, αλλά και με αυθάδικα μίνι φορέματα ή cool double denim looks. To design τους άλλωστε δεν επιτρέπει καμία μονοτονία στα σύνολα που επιλέγουν να τα προσθέσουν.

Το ερώτημα είναι: Θα δούμε τα παπούτσια να διατηρούν τη δημοτικότητά τους στο Μιλάνο και το Παρίσι; Αν το κάνουν, είναι βέβαιο ότι θα γίνουν ακόμα πιο cult classic.

Μήπως πρέπει να αρχίσετε να ψάχνετε σε καταστήματα μεταχειρισμένων παπουτσιών για αυτά, καθώς έχουν εξαντληθεί στα περισσότερα μεγάλα καταστήματα λιανικής πώλησης. Φυσικά, μερικά έχουν ακόμα απόθεμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη jess lawrence (@jessylaw)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Camille Martinot Riga (@camillemartinot)

Hot Or Not? 6 flat παπούτσια που θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπες στον άστατο καιρό

Keywords
Τυχαία Θέματα