Τα ρούχα μεταμορφώνονται γιατί το… νέο είναι ωραίο

10:11 4/11/2021 - Πηγή: InStyle

Κάθε τόσο, ευχόμαστε να είχαμε μαγικές δυνάμεις, που μας επέτρεπαν να αλλάξουμε αμέσως το παλιό outfit μας σε κάτι εντελώς brand new, δίχως να χρειαστεί να ξοδέψουμε πολλά. Ωστόσο, η μόδα έχει γίνει αρκετά καινοτόμος τα τελευταία χρόνια. Τα ρούχα Metamorphosis, δηλαδή κομμάτια που διαθέτουν φερμουάρ, κουμπιά ή επιπλέον layers, βοηθούν να μεταμορφώσουμε γρήγορα την εμφάνισή μας.

instyle.com

Ναι ξέρω, τα παιδιά της δεκαετίας του ’90 και του ’00, γνωρίζουν πως το συγκεκριμένο κόλπο γρήγορης αλλαγής

μπορεί να μην φαίνεται πολύ νέο. Έχουμε ήδη ζήσει τις μέρες των snap-off παντελονιών και των double faced jackets. Αλλά το 2021, τα μετατρέψιμα ρούχα είναι λίγο πιο διασκεδαστικά. Η τάση έχει επεκταθεί ακόμη και σε αξεσουάρ, με πορτοφόλια που μετατρέπονται σε σακίδια και κρίκους που γίνονται κρεμαστά σκουλαρίκια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bella (@bellahadid)

@DankaJovanovic

Η μόδα της Metamorphosis ωφελεί επίσης όσους ελπίζουν να εξοικονομήσουν χρήματα ή να ψωνίσουν πιο βιώσιμα. Δεν χρειάζεται για παράδειγμα πλέον να αγοράζετε παλτό και γιλέκο. Ένα κομμάτι μπορεί να φορεθεί και για τα δύο. Ρούχα… διπλής χρήσης προτείνουν και αρκετοί μεγάλοι οίκοι μόδας για την σεζόν φθινόπωρο/χειμώνας 21-22.

Δεν είναι απλά ένα trend που επανέρχεται ανανεωμένο, αλλά η ανάγκη της εποχής του να είμαστε έξω με συνεχώς in style γκαρνταρόμπα.

Acne Fall 21Miu Miu Fall 21Etro Fall 21Y-project FW 21 22

Η Nicole McLaughlin με έδρα τη Νέα Υόρκη μας συστήνει στην Upcycling Fashion

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τα ρούχα μεταμορφώνονται γιατί το… νέο είναι ωραίο,