Τα υφάσματα του μέλλοντος είναι εδώ -Η έκθεση του Ganni επιβεβαιώνει

20:30 1/2/2024 - Πηγή: InStyle

Για 10η συνεχή χρονιά, το brand Ganni, συμμετέχει στην Εβδομάδα Μόδας Κοπεγχάγης. Το label από τη Δανία, δε θα «περπατήσει» στις πασαρέλες. Αντ’ αυτού, η εταιρεία που εκπληρώνει τη δέσμευσή της στη βιωσιμότητα με μια ειδική έκθεση που έρχεται από το μέλλον.

Στις προθήκες της έκθεσης, φιγουράρουν υλικά και υφάσματα, όπως το Celium από Polybion. Μια πρωτοποριακή εναλλακτική λύση

για τα συνθετικά υφάσματα από πετρέλαιο. Και το Savian από BioFluff, που αφορά σε γούνα φυτικής προέλευσης.

View this post on Instagram

A post shared by GANNI (@ganni)

«Τον Φεβρουάριο, η Ganni θα κάνει ένα διάλειμμα από το πρόγραμμα των shows. Θα επικεντρώσει τις προσπάθειές της στην υποστήριξη ανερχόμενων ταλέντων, διαθέτοντας την πλατφόρμα της σε νέους δημιουργούς. Παράλληλα θα παρουσιάσει τη δική της πλατφόρμα καινοτομίας, “Fabrics of The Future”», σύμφωνα με την εταιρεία.

Η πρωτοβουλία “Fabrics of The Future” ξεκίνησε το 2022 στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Διάσκεψης Κορυφής για τη Μόδα. Σκοπός της είναι η έρευνα και η ανάπτυξη καινοτόμων, φιλικών προς το περιβάλλον υλικών που «θα διαδραματίσουν καθοριστικό ρόλο στο να γίνει η μόδα πιο υπεύθυνη», σύμφωνα με την Ganni.

View this post on Instagram

A post shared by GANNI (@ganni)

Η δανέζικη εταιρεία, ανέθεσε σε επτά δημιουργούς- 5 designers & 2 καλλιτέχνες- να κάνουν έργα χρησιμοποιώντας “Υφάσματα του Μέλλοντος”.

Keywords
Τυχαία Θέματα