Τα Ζώδια σήμερα: Δευτέρα (12/2) – Παρθένοι το πάθος και η ζήλια είναι… κακοί σύμβουλοι για τη σχέση σας

08:31 12/2/2024 - Πηγή: InStyle

Σήμερα, Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου, η Σελήνη μπαίνει στον Κριό και φέρνει στα ζώδια, καινούργιες ευκαιρίες, αυτοπεποίθηση και αυτοκυριαρχία. Νέα εγχειρήματα και ανάγκη για αποστασιοποίηση. Έντονη διάθεση για φλερτ, γνωριμίες σε κοινωνικό και προσωπικό επίπεδο και ουσιαστικές αποφάσεις για το μέλλον των σχέσεων.

Κριός

Προσοχή στις υποσχέσεις που σου δίνουν, καθώς πιθανόν δεν θα γίνουν πράξη και θα απογοητευτείς. Μείνε μακριά από δεσμεύσεις και αξιοποίησε τη μέρα για τις επόμενες κινήσεις σου. Διασκέδασε και άφησε πίσω τις σημαντικές αποφάσεις.

Ταύρος

Προσπάθησε να ισορροπήσεις την επιθυμία σου για απόλαυση καθώς αν ξεφύγεις, θα έχει αντίκτυπο σε οικονομικό και ψυχολογικό επίπεδο. Ο συναισθηματισμός φέρνει στην επιφάνεια ανασφάλειες και φόβους που δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς.

Δίδυμος

Με αποφασιστικότητα ξεπερνάς τις δυσκολίες στον χώρο της δουλειάς. Βγαίνεις από την εσωστρέφεια και έχεις πλέον τον πρώτο λόγο στη ζωή σου. Προσοχή στον εκνευρισμό και σε υποθέσεις από το παρελθόν που σε αγχώνουν. Νέο πρόσωπο, σου προκαλεί συναισθηματική θύελλα που καλείσαι να χαλιναγωγήσεις.

Καρκίνος

Η συμπεριφορά σου θα επηρεάσει την καθημερινότητα καθώς η ένταση στον επαγγελματικό χώρο δημιουργεί προβλήματα. Υπάρχει παρασκήνιο που δεν βοηθά στην εξέλιξή σου. Έχεις την ευκαιρία να συζητήσεις με το ταίρι σου αλλά πρόσεξε γιατί η ανάγκη να συγκρουστείς και να εκτονωθείς θα βλάψει τη σχέση.

Λέων

Η επαγγελματική σου πορεία αναγεννάται καθώς τα σχέδιά σου και οι προτάσεις σου εντυπωσιάζουν τους συνεργάτες σου. Διοχέτευσε την ενέργειά σου, σε ασχολίες και μην αφήσεις τον συναισθηματισμό σου να χαλάσει τη μέρα σου.

Παρθένος

Κυριαρχούν αρνητικές σκέψεις και καχυποψία και δεν αποφεύγεις την ένταση στις διαπροσωπικές σχέσεις. Διαχειρίσου με ψυχραιμία οικονομικές υποθέσεις καθώς κάποιοι λειτουργούν με βάση το δικό τους συμφέρον. Το πάθος και η ζήλεια σε οδηγούν σε συγκρούσεις με τον/την σύντροφό σου.

Ζυγός

Οι εξουσιαστικές τάσεις σου, προβληματίζουν τους γύρω σου και δημιουργούν σοβαρά θέματα επικοινωνίας με σημαντικά άτομα της ζωής σου. Σκέψου με ψυχραιμία και βρες και πάλι τη διπλωματία σου. Μην μπαίνεις σε παιχνίδια ελέγχου με το ταίρι σου που θα κοστίσουν στη σχέση καθώς οι αντιδράσεις θα είναι σφοδρές και θα επηρεάσουν την κοινή σας πορεία.

Σκορπιός

Κλείνεις οικονομκές υποθέσεις και αντιμετωπίζεις γεγονότα από το παρελθόν. Αναγνωρίζεις τι είναι εκείνο που σε ενοχλεί και το αφήνεις στην άκρη. Με ένστικτο προχωράς και παίρνεις τις καλύτερες αποφάσεις που αφορούν το μέλλον σου.

Τοξότης

Μην εξιδανικεύεις λάθος άτομα και κράτησε αποστάσεις από αυτά. Προχωράς σε ενδιαφέρουσες συνεργασίες αλλά καλύτερα να περιμένεις λίγο διάστημα καθώς τώρα δεν μπορείς να δεις αντικειμενικά τα γεγονότα και ίσως κάνεις λάθη. Στιγμές ρομαντισμού και πάθους με το ταίρι σου, ωστόσο απόφυγε συζητήσεις καθώς δεν είναι ο χρόνος κατάλληλος.

Αιγόκερως

Με διαλλακτικότητα θα καταφέρεις θετικά αποτελέσματα στην επαγγελματική σου εξέλιξη. Αντιμετωπίζεις οικογενειακά θέματα, για αυτό φρόντισε να μη δυναμιτίσεις την ατμόσφαιρα με καχυποψία. Αν είσαι αδέσμευτος/η, δεν είναι εύκολο να αφεθείς σε νέα γνωριμία λόγω της έντονης κυκλοθυμίας.

Υδροχόος

Προσοχή στις εντάσεις που μπορεί να προκύψουν σε οικογενειακό επίπεδο που θα χαλάσουν την καλή σου διάθεση. Κερδοφόρες συνεργασίες, σου αποδίδουν οικονομικά οφέλη. Περνάς όμορφες στιγμές με άτομα που έχετε κοινή προσέγγιση των πραγμάτων.

Ιχθύς

Η ανασφάλεια επηρεάζει την κρίση σου και τη συμπεριφορά σου. Ξαφνικά γεγονότα ζητούν λύσεις και αυτό σε οδηγεί σε ξεσπάσματα που θα απομακρύνουν από κοντά σου, κοντινά σου πρόσωπα. Προσοχή στα λόγια σου, προς τον/την σύντροφό σου καθώς θα πληγωθεί και θα υπάρξουν αρνητικές συνέπειες.

Keywords
Τυχαία Θέματα