Τα Ζώδια σήμερα: Πέμπτη (15/2) – Αιγόκεροι έχετε την απόλυτη συναισθηματική ταύτιση με πρόσωπο από το παρελθόν

08:00 15/2/2024 - Πηγή: InStyle

Σήμερα, Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου, η Σελήνη είναι στον Ταύρο και ανοίγει στα ζώδια, δρόμους σε ζητήματα αισθηματικής και οικονομικής φύσης. Απόκτηση υλικών αγαθών, διεκπεραιωση υποχρεώσεων και αγορές που ικανοποιούν τις επιθυμίες σας. Ευνοϊκή στιγμή για σύσφιξη σχέσεων, με ενδιαφέρον που εντυπωσιάζει.

Κριός

Οι πρωτοβουλίες που παίρνεις, δημιουργούν ευκαιρίες για την εξέλιξή σου. Με ομαδικότητα φτάνεις πιο κοντά στις φιλοδοξίες σου, ενώ οι φίλοι στέκονται αρωγοί στο πλάι σου.

Προσπάθησε να ελέγξεις τον παρορμητισμό σου. Επικοινωνείς με άτομο από το κοντινό σου περιβάλλον, το οποίο σου εξάπτει τη φαντασία.

Ταύρος

Η καθημερινότητα σε φορτίζει και θέλεις να απομονωθείς, μακριά από όλους και όλα. Οι ανασφάλειες και τα απωθημένα, σε οδηγούν σε σκληρή συμπεριφορά και επηρεάζουν την ψυχολογία σου. Απόφυγε συζητήσεις, οι οποίες θα δημιουργήσουν περισσότερο αρνητικό κλίμα.

Δίδυμος

Ο έντονος συναισθηματισμός σε οδηγεί στην οικογένεια και στο περιβάλλον που νιώθεις ασφάλεια. Οι συζητήσεις με οικεία πρόσωπα σε βοηθούν να ξεφύγεις από την κυκλοθυμία και να νιώσεις αυτοπεποίθηση. Εκφράζεις όσα νιώθεις στο ταίρι σου και αυτό, σε απαλλάσσει από ψυχολογικά βάρη και δημιουργεί σταθερότητα και γερές βάσεις στη σχέση.

Καρκίνος

Με υπομονή κερδίζεις χρόνο και αντιλαμβάνεσαι πώς πρέπει να κινηθείς. Οι φιλικές σου σχέσεις μπορεί να σε προβληματίζουν καθώς δεν αποκλείεται να έρθουν στην επιφάνεια ανασφάλειες και καχυποψία που θα εγείρουν ζητήματα εμπιστοσύνης. Είναι σημαντικό να συγκρατήσεις τα νεύρα σου καθώς δεν αποκλείεται να κάνεις λάθη που αργότερα θα σου στοιχίσουν.

Λέων

Είναι σημαντικό να ξεφύγεις από την κακή σου διάθεση, να ισορροπήσεις και να κλείσεις τις εκκρεμότητες χωρίς να υπάρξουν λάθη. Επιδιώκεις να απομονωθείς από όλους και να επικεντρωθείς σε σκέψεις που αφορούν το παρελθόν και τραύματα που έρχονται στην επιφάνεια. Προσοχή στην καθημερινότητα καθώς τα λάθη μπορεί να σε εκθέσουν λόγω της απροσεξίας σου.

Παρθένος

Οι πρωτοβουλίες σε βοηθούν στις συνεργασίες που σε ενδιαφέρουν και προχωράς με δυναμισμό στην επίτευξη των στόχων σου. Αντιλαμβάνεσαι τι μπορείς να καταφέρεις και να πιστέψεις στον εαυτό σου και να δείξεις ποιος/ποια είσαι πραγματικά.

Ζυγός

Απόφυγε τα αρνητικά ξεσπάσματα και προσπάθησε να παραμείνεις χαλαρός/ή. Η ανάγκη να απομονωθείς από όλους προκαλεί δυσκολία στο να δράσεις σε καθημερινό επίπεδο και να διαχειριστείς τις καθημερινές υποχρεώσεις, αποφεύγοντας τα λάθη.

Σκορπιός

Τα φιλικά πρόσωπα σε προβληματίζουν και δεν αποκλείεται να γίνεις επιθετικός/ή διαφωνώντας σε απόψεις ή ιδέες. Δώσε την ευκαιρία να εκφράσουν οι άλλοι αυτό που πιστεύουν χωρίς αντιπαραθέσεις που είναι μάταιες. Η ανάγκη να ξεφύγεις από την “πίεση” μπορεί να θορυβήσει το ταίρι σου και να δημιουργήσει έντονο εκνευρισμό και δυσαρέσκεια μεταξύ σας.

Τοξότης

Ο εκνευρισμός επηρεάζει αρνητικά τις σχέσεις με τους συναδέλφους σου και χρειάζεται ψυχραιμία για να διαχειριστείς καταστάσεις στον χώρο της δουλειάς. Είναι απαραίτητο να περιορίσεις την κριτική και το άγχος που μεταδίδεις στο ταίρι σου καθώς είναι αυτό που μπορεί να δημιουργήσει αντιπαραθέσεις και δυσάρεστο κλίμα στη σχέση σου.

Αιγόκερως

Καλό είναι να αποφύγεις σημαντικές αποφάσεις που θα στιγματίσουν την πορεία σου και θα έχουν αρνητικές προεκτάσεις. Εκφράζεις ότι σε απασχολεί από το παρελθόν στα πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντός, λύνοντας με αυτόν τον τρόπο ζητήματα που ταλανίζουν την ψυχολογία σου.Θα έρθεις σε επαφή με πρόσωπο από το παρελθόν και η συναισθηματική ταύτιση θα παίξει σημαντικό ρόλο για να σκεφτείς να δώσεις μία δεύτερη ευκαιρία.

Υδροχόος

Έρχονται στην επιφάνεια αναμνήσεις του παρελθόντος που αφορούν κυρίως την παιδική σου ηλικία και όμορφες αναμνήσεις που την έχουν στιγματίσει. Παράλληλα το απόγευμα στρέψε την προσοχή σου στο να καλύψεις σε απόλυτο βαθμό τις επιθυμίες σου για ασφάλεια και σταθερότητα. Τα οικονομικά θέματα σε οδηγούν σε αναθεωρήσεις με τη διαχείριση τους και δεν αποκλείεται να περιορίσεις σημαντικά τα έξοδα. Προβληματίζεσαι για την πορεία της σχέσης σου καθώς ζητήματα και συμπεριφορές που δεν σου ταιριάζουν έρχονται στην επιφάνεια.

Ιχθύς

Έλεγξε τα νεύρα σου για να έχεις ξεκάθαρη αντίληψη στα πράγματα. Στις σχέσεις σου επικρατεί ένταση και δεν αποκλείεται να υπάρξουν διαφωνίες που θα επηρεάσουν. Η ένταση στην προσωπική σου ζωή δημιουργεί προβλήματα στη σχέση σου.

Keywords
Τυχαία Θέματα