Τα Ζώδια σήμερα: Πέμπτη (22/2) – Κριοί πρωταγωνιστείτε στις παρέες και τις συνεργασίες σας

08:05 22/2/2024 - Πηγή: InStyle

Σήμερα, Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου, η Αφροδίτη είναι σε σύνοδο με τον Άρη και προκαλεί στα ζώδια έντονα συναισθήματα. Οι προσεγγίσεις είναι ελκυστικές και οι εξομολογήσεις αναζωογονούν τις σχέσεις. Καινούργιες προοπτικές σε ζητήματα επαγγελματικά και οικονομικά, προσοχή στην επιπόλαιη στάση και την νευρικότητα.

Κριός

Δείχνεις τον καλύτερό σου εαυτό και απολαμβάνεις όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα. Πρωταγωνιστείς σε όποια παρέα κι αν βρεθείς και έχεις την ευκαιρία να δείξεις

σε φιλικά πρόσωπα την στήριξή σου. Οι πρωτοβουλίες σε επαγγελματικές συνεργασίες αποδίδουν και έχουν εξαιρετικά αποτελέσματα.

Ταύρος

Λύνεις υποθέσεις που εκκρεμούν από το παρελθόν και επηρεάζουν την ψυχολογία σου. Να θυμάσαι ότι εκφράζοντας τα συναισθήματά σου θα βρεις δίπλα σου πρόσωπα που θα σε κάνουν να νιώσεις ασφάλεια και θα σε γεμίσουν με ζεστασιά και αγάπη. Εναρμόνισε διαίσθηση και λογική και να κάνεις τις καλύτερες δυνατές επιλογές σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου.

Δίδυμος

Παίρνεις πρωτοβουλίες που ευνοούν τους επαγγελματικούς στόχους καθώς η αποφασιστικότητά σου παίζει σημαντικό ρόλο και πείθεις πρόσωπα να σε ακολουθήσουν σε νέα εγχειρήματα. Η διασκέδαση είναι σε πρώτο πλάνο, για αυτό μην χάσεις την ευκαιρία να περάσεις υπέροχα.

Καρκίνος

Η συναισθηματική φόρτιση δεν σου επιτρέπει να λειτουργήσεις ρεαλιστικά. Χάνεις το μέτρο με πρόσωπα του κοντινού περιβάλλοντος για αυτό καλό είναι να συγκρατήσεις τα νεύρα σου. Η δημιουργικότητα θα ωφελήσει τις συνεργασίες σου και αυτό θα σε ικανοποιήσει.

Λέων

Εξέφρασε όλα αυτά που σε προβληματίζουν στον επαγγελματικό χώρο καθώς φαίνεται η καλή σου πρόθεση και δεν πρόκειται να δημιουργήσεις εντάσεις. Αποδέξου προτάσεις για διασκέδαση από το ευρύτερο φιλικό και συγγενικό περιβάλλον καθώς θα περάσεις μοναδικές στιγμές.

Παρθένος

Τακτοποιείς οικονομικά ζητήματα που έχουν σχέση με τράπεζες και δημόσιο. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου και συζήτησε με σημαντικά πρόσωπα από τον επαγγελματικό χώρο, γιατί μόνο κερδισμένος/η θα βγεις. Εκφράζεις με λογική όσα σε απασχολούν σε πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα.

Ζυγός

Η ανάγκη να επιβληθείς σε χαρακτηρίζουν σε επαγγελματικό επίπεδο, όμως άφησε τις ακραίες συμπεριφορές στην άκρη για να διαχειριστείς τα ζητήματα που σε ενδιαφέρουν. Η πίεση που ασκείς σε κοντινά σου πρόσωπα δημιουργεί αντιδράσεις.

Σκορπιός

Αν εκφράσεις τις απαιτήσεις που έχεις στο εργασιακό περιβάλλον, δεν αποκλείεται να πετύχεις πολύ καλές συμφωνίες που θα ευνοήσουν τα οικονομικά σου. Επικεντρώσου στην καθημερινότητα και κλείσε υποθέσεις με πρόσωπα που έχεις παρεξηγηθεί.

Τοξότης

Αξιοποίησε το ένστικτό σου προκειμένου να βγεις από την δύσκολη θέση και να να κινηθείς με μεγαλύτερη άνεση. Ο εκνευρισμός δημιουργεί συγκρούσεις από το πρωί καθώς οι φοβίες σε οδηγούν σε απότομη συμπεριφορά στο περιβάλλον σου.

Αιγόκερως

Οι υποχρεώσεις στη δουλειά σε αγχώνουν και να σου δημιουργούν εκνευρισμό. Φρόντισε να περιορίσεις πιθανές συγκρουσιακές διαθέσεις αφού θα επηρεάσουν αρνητικά εμπορικές συναλλαγές και πιθανές συμφωνίες που θέλεις να προωθήσεις. Ασχολήσου με κάποιο είδος άθλησης ώστε να εκτονώσεις τον έντονο ψυχισμό σου.

Υδροχόος

Η παιδικότητα που εκδηλώνεις φτιάχνει το κέφι των προσώπων που σε ενδιαφέρει. Περιόρισε την ανάγκη σου για αυτοπροβολή που οδηγεί σε υπερβολές. Εκκρεμότητες από το παρελθόν κάνουν την εμφάνισή τους και λειτουργούν πιεστικά στην ψυχολογία σου.

Ιχθύς

Επικεντρώσου στην οικογένειά σου και φρόντισε να ξεπεράσεις ζητήματα του παρελθόντος που σου έχουν κοστίσει. Έχεις τη δυνατότητα να θεμελιώσεις νέες σχέσεις με οικεία πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα. Προσοχή σε θέματα ακίνητης περιουσίας καθώς δεν αποκλείεται να εξαπατηθείς.

Keywords
Τυχαία Θέματα