Τα Ζώδια σήμερα: Σάββατο (9/12) – Τοξότες μην καταπιέζεστε για χατήρι των άλλων

12:02 9/12/2023 - Πηγή: InStyle

Σήμερα, Σάββατο 9 Δεκεμβρίου, η Σελήνη είναι στον Σκορπιό και φέρνει στα ζώδια έντονα συναισθήματα, ένστικτο, μυστικοπάθεια. Καινούργιες γνωριμίες, ελκυστικές προσεγγίσεις και νέες σχέσεις. Αποφυγή υπερβολών και διατήρηση ισορροπίας σε οικονομικό επίπεδο.

Κριός

Συζητήσεις για εμπορικές συμφωνίες και οικονομικά οφέλη. Επικοινωνείς αυτά που έχεις στο μυαλό σου με τους συνεργάτες σου. Εκφράζεις τα συναισθήματά σου, στους δικούς σου ανθρώπους και νιώθεις τις ανάγκες των άλλων.

Ταύρος

Θετικές

εξελίξεις στα επαγγελματικά σου και κινήσεις που σου αποφέρουν μελλοντικά. Η καλή σου διάθεση και δοτικότητα δημιουργεί καλύτερες συνθήκες στις προσωπικές σχέσεις.

Δίδυμος

Θέματα από το παρελθόν σε βάζουν σε σκέψεις για την επαγγελματική σου ζωή. Ξεχωρίζεις από τις ικανότητες που διαθέτεις. Είσαι η χαρά της παρέας και μεταφέρεις την καλή διάθεση και στους άλλους.

Καρκίνος

Η τάση να ωραιοποιείς καταστάσεις και πρόσωπα σε οδηγεί σε λάθος κινήσεις. Η ψυχολογική σου κατάσταση σου φέρνει αναμνήσεις που σε απομονώνουν από τους γύρω σου. Αφοσιώσου στην τέχνη και τη μουσική για να ισορροπήσεις.

Λέων

Διεκδικείς καλύτερους οικονομικούς όρους στον τομέα εργασίας με έξυπνους χειρισμούς. Η επαφή με άτομα φιλικά και συγγενικά σε κάνει αισιόδοξο/η και χαρούμενο/η και μειώνει τις δυσκολίες αυτής της περιόδου.

Παρθένος

Πάρε πρωτοβουλίες στον χώρο της δουλειάς και μην είσαι εριστικός με συνεργάτες. Βρίσκεις ισορροπίες και με κατανόηση αποφεύγεις τις κόντρες. Προστριβές και με πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος.

Ζυγός

Δυσκολίες στο εργασιακό περιβάλλον όπου τώρα πρέπει να δείξεις διπλωματία για να αποφύγεις αντιπαραθέσεις και εντάσεις με συνεργάτες. Οι διαπροσωπικές σχέσεις καθορίζουν την ψυχολογία σου ενώ νιώθεις καχυποψία για άτομα που σε περιβάλλουν.

Σκορπιός

Προτείνεις έξυπνες λύσεις και διεκπεραιώνεις εκκρεμότητες και υποχρεώσεις. Η αισιοδοξία είναι το χαρακτηριστικό σου σήμερα και περνάς όμορφα, παρά τις πιθανές ανασφάλειες.

Τοξότης

Μην πάρεις αποφάσεις σήμερα για τυχόν συνεργασίες που δεν είναι ρεαλιστικές. Προσπάθησε να αποβάλλεις τις σκέψεις που σε οδηγούν σε εσωστρέφεια και μελαγχολία. Απόφυγε να καταπιέσεις τον εαυτό σου για χατήρι των άλλων.

Αιγόκερως

Οι εμπορικές συμφωνίες αποδίδουν σημαντικά οφέλη. Αποδεικνύεις στους συνεργάτες σου ότι είσαι ισότιμος/η. Επικοινωνείς με άτομα που είναι αισιόδοξα και θετικά και σου φτιάχνουν το κέφι και την διάθεση.

Υδροχόος

Οι συνεργάτες σου αναγνωρίζουν την προσφορά σου και αυτό βοηθά την ανέλιξή σου. Απόφυγε το άγχος για να μπορείς να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις. Παίρνεις πρωτοβουλίες και περνάς το υπόλοιπο της μέρας με ηρεμία.

Ιχθύς

Τα περιττά έξοδα, στοιχίζουν στον προϋπολογισμό σου αλλά και στην ψυχολογία σου. Οι σκέψεις από το παρελθόν σου φέρνουν ανασφάλειες και θέλεις να απομακρυνθείς από όλους. Μείνε μακριά από την απογοήτευση και απόλαυσε τις μικρές χαρές της ζωής.

Keywords
Τυχαία Θέματα