Τaylor Swift: Αυτή είναι η έκπληξη που της ετοιμάζει ο Travis Kelce

Τα 34α γενέθλια της Taylor Swift πλησιάζουν και ο σύντροφός της, Travis Kelce, σχεδιάζει κάτι ιδιαίτερο για την ημέρα. Ο 34χρονος της επιφυλάσσει μια ρομαντική έκπληξη. Μια εκδήλωση που διοργανώνει για τη σύντροφό του.

Η έκπληξη που ετοιμάζει στην Taylor Swift o Τravis Kelce

«Έχει κανονίσει ένα πολύ ρομαντικό δείπνο μόνο για τους δυο τους. Κάνει προσπάθειες να διοργανώσει ένα πάρτι ημι-έκπληξη

με τη βοήθεια μερικών φίλων της». Τουλάχιστον αυτό δήλωσε ένας εσωτερικός συνεργάτης του περιοδικού Life & Style. Πρόσθεσε δε για τη σχέση τους:

«Είναι έκπληκτοι με το πόσο αυθόρμητα έχουν καταφέρει να συνδυάσουν τις ζωές τους».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Taylor Swift (@taylorswift)

H Taylor Swift μίλησε για τη σχέση της με τον αθλητή

Προ ολίγων ημερών πάντως, η τραγουδίστρια της country μίλησε για τη σχέση της με τον αθλητή. «Όλα ξεκίνησαν όταν ο Travis με πολύ αξιολάτρευτο τρόπο με έβαλε στο podcast του. Αρχίσαμε να κάνουμε παρέα αμέσως μετά από αυτό. Έτσι, είχαμε στην πραγματικότητα ένα σημαντικό χρονικό διάστημα που κανείς δεν το ήξερε. Είμαι ευγνώμων για αυτό. Έτσι μπορέσαμε να γνωριστούμε καλύτερα».

Πράγματι, η σχέση δεν έπεσε στο «άγρυπνο» βλέμμα των Swifties. Ούτε έδωσαν ιδιαίτερη σημασία στο γεγονός ότι ο Travis την κάλεσε τον περασμένο Σεπτέμβριο να παρακολουθεί τον αγώνα με τους Kansas City Chiefs.

«Όταν λες ότι μια σχέση είναι δημόσια, αυτό σημαίνει ότι πάω να τον δω να κάνει αυτό που αγαπάει. Είμαστε εκεί ο ένας για τον άλλον. Και να είναι άλλοι άνθρωποι εκεί, δεν μας νοιάζει. Το αντίθετο αυτού είναι ότι πρέπει να καταβάλεις υπερβολική προσπάθεια για να βεβαιωθείς ότι κανείς δεν ξέρει ότι βγαίνεις με κάποιον. Και είμαστε απλά περήφανοι ο ένας για τον άλλον».


Keywords
Τυχαία Θέματα