Τι να φορέσω σήμερα; Εύκολα looks που μας βγάζουν ασπροπρόσωπες καθημερινά

08:46 5/6/2023 - Πηγή: InStyle

Καλοκαίρι -η εποχή που οι τάσεις συναντούν την πρακτικότητα και το δίλημμα του «τι να φορέσω σήμερα» μας ταλαιπωρεί συνεχώς και αδιαλείπτως. Η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές βρισκόμαστε αντιμέτωπες με έναν ατέλειωτο αριθμό επιλογών στην ντουλάπα μας, αλλά παρ’ όλα αυτά… δεν έχουμε τι να φορέσουμε.

Μην απελπίζεστε όμως! Το καλοκαίρι είναι η εποχή που μπορούμε να ντυθούμε πιο έξυπνα από ποτέ. Είναι η εποχή που με ένα μόνο ρούχο αναδεικνύουμε

τον πιο όμορφο εαυτό μας. Γι’ αυτό και αυτό το καλοκαίρι, ας αφήσουμε την ευκολία και την casual αισθητική να καθορίσουν τις επιλογές μας. Ας ανακαλύψουμε τη χαρά του να είμαστε αυθόρμητες και ας πειραματιστούμε με κομμάτια που μας κάνουν να αισθανόμαστε καλά στο δέρμα μας. Μην ξεχνάτε πως η απλότητα και η αυτοπεποίθηση είναι οι καλύτεροι συνοδοιπόροι στην πορεία μας για ένα εντυπωσιακό και γεμάτο στιλ καλοκαίρι.

Ρίγες & Στάμπες

Τα prints λατρεύουν το καλοκαίρι και το καλοκαίρι λατρεύει τα prints. Επιλέξτε χαλαρά t-shirts που πάνω τους φιλοξενούν στάμπες και ζωγραφιές και δοκιμάστε εναλλακτικούς συνδυασμούς.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Grece Ghanem (@greceghanem)

Think Smart: Αυτό είναι το ευκολοφόρετο και κομψό outfit του καλοκαιριούΦόρεμα Ποπλίνα

Επιτέλους, η εποχή που μπορούμε να βγούμε ανέμελες στους δρόμους φορώντας απλά ένα αέρινο φόρεμα και δείχνοντας αθεράπευτα κομψές επιτέλους έφτασε. Τέρμα πια τα πανωφόρια, τέρμα το layering, τέρμα τα πολλά αξεσουάρ. Η κομψότητα βρίσκεται στην απλότητα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pipa Tavares (@pipatavaress)

T-shirt & Σορτς

Όχι απλά εύκολο, αλλά πανεύκολο. Το look αυτό απαιτεί λίγα μόνο λεπτά σκέψης και βολεύει ιδιαίτερα για τις πρωινές εμφανίσεις με ένα ζευγάρι statement sneakers ή ακόμα καλύτερα με flat παντόφλες. Μας αρέσει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη María Valdés (@marvaldel)

Ναι στο μαύρο

Και στο μαύρο λέμε «ναι» και στα μακριά παντελόνια λέμε «ναι», εφόσον όμως ακολουθούν μια πιο χαλαρή γραμμή και κυκλοφορούν σε πιο ελαφριά υφάσματα. Οι ολόσωμες φόρμες και τα μάξι φορέματα αποτελούν must-haves και φοριούνται non stop σε κάθε τους απόχρωση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alex Rivière-Sieber (@ariviere)

Πλισέ & Sneakers

Κλασικό ταίριασμα και δοκιμασμένο, το οποίο ωστόσο είχε για λίγο εξαφανιστεί από το καθημερινό street style. Τι θα λέγατε λοιπόν να το επαναφέρουμε εμείς πίσω και μάλιστα, ποντάροντας στη δύναμη της μαρινιέρας;

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη María Valdés (@marvaldel)

Το Λευκό Κοστούμι

Όχι όμως ένα οποιοδήποτε κοστούμι. Τα καλοκαιρινά suits αντικαθιστούν τα μακριά παντελόνια με τις κομψές βερμούδες και κάποιες φορές τα βαριά σακάκια με τα trendy γιλέκα. Διαχρονικό που θα σας βολέψει τόσο στις καθημερινές εμφανίσεις όσο και στις πιο επίσημες συνδυασμένο με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα σανδάλια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Leest (@maryleest)

Λινό Παντελόνι: 3 τρόποι που θα το φορέσουμε αυτή τη σεζόν

Keywords
Τυχαία Θέματα