Το Hollywood “αυτοβιογραφείται”: 3 οσκαρικές ταινίες που μας αφήνουν να δούμε πίσω από τις κάμερες

07:30 26/4/2021 - Πηγή: InStyle

Όλοι είμαστε εν αναμονή της 93ης απονομής των βραβείων της Ακαδημίας Κινηματογράφου, τα ξημερώματα της Κυριακής. Και μετά από μια χρονιά που όλες οι τελετές βράβευσης διεξήχθησαν διαδικτυακά, τα φετινά Oscars θα πραγματοποιηθούν με τη φυσική παρουσία αρκετών σταρ απολαμβάνοντας και σε αυτή την ιδιαίτερη χρονιά ένα μέρος από την παραδοσιακή τους αίγλη, τηρώντας φυσικά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Το Hollywood ανέκαθεν ήταν ένας μαγικός τόπος στο μυαλό όλων μας,

γεμάτος λάμψη, όπου τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα. Αυτός είναι και ο λόγος που θέλουμε να μαθαίνουμε τις πιπεράτες λεπτομέρειες και τις πραγματικές ιστορίες πίσω από τις αγαπημένες μας ταινίες. Μάλιστα, τα τελευταία χρόνια, κυκλοφόρησαν πολλά φιλμ που μας παρουσιάζουν την αληθινή ζωή πίσω από τις κάμερες, με στόχο να γράψουν τη βιογραφία του ίδιου του Hollywood!

“Once upon a time in Hollywood”: ο πολυμήχανος Quentin Tarantino επέστρεψε με διάθεση σαρκαστική, δείχνοντάς μας τη ζωή στο Hollywood, όπως εξελισσόταν τη δεκαετία του 60. Η ταινία αποτίει φόρο τιμής τόσο σε μια μακρινή εποχή όσο και στην τραγική δολοφονία της Sharon Tate και δέχτηκε ποικίλες κριτικές (όπως κάθε ταινία του Tarantino άλλωστε), καθώς δημιούργησε πολλές συζητήσεις γύρω από τη διαχείριση του χίπικου ιδεαλισμού. Τελικά κατάφερε να αποσπάσει δύο βραβεία Oscar.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Once Upon A Time In Hollywood (@onceinhollywood)

Ο Quentin Tarantino γιορτάζει μαζί με τις fashion περσόνες των ταινιών του

“La La Land”: δύο εξαιρετικοί πρωταγωνιστές, χορός, υπέροχα τραγούδια και μια ιστορία αγάπης που εξελίσσεται μέσα στον σκληρό κόσμο του θεάματος. Δύο νέοι ψάχνουν το δρόμο για την επιτυχία και τη δόξα, με ένα γλυκόπικρο φινάλε που αφήνει έναν ανεκπλήρωτο έρωτα να αιωρείται στο ζεστό αέρα του Los Angeles. Ο απολογισμός; Έξι βραβεία Oscar και ένα μοναδικό τραγούδι που έχει γίνει ήδη κλασικό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη La La Land (@lalaland)

“Mank”: η ιστορία πίσω από τη δημιουργία της μεγαλύτερης ταινίας όλων των εποχών, Του Πολίτη Κέιν, και η mini βιογραφία του σεναριογράφου Herman Mankiewicz, ζωντάνεψαν από το David Fincher, σε μία ταινία παραγωγής του Netflix. Ένα ασπρόμαυρο φιλμ που προκάλεσε πολλές συζητήσεις γύρω από την πατρότητα της θρυλικής ταινίας, επαναφέροντας τις κατηγορίες που εκφράστηκαν κατά του Orson Welles σχετικά με την συγγραφή του σεναρίου. Η ταινία μετράει δέκα υποψηφιότητες για τα φετινά Oscars και αναμένουμε τα αποτελέσματα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mank (@mank)

Keywords
Τυχαία Θέματα