Το αγαπημένο μανικιούρ της Diana που έγινε ξανά trend

Με αφορμή τη σειρά The Crown, ήταν αδύνατον να μην προσέξουμε κάθε λεπτομέρεια στα ρούχα, το μακιγιάζ της και ναι, ακόμα και το μανικιούρ της Diana.

Αν έχετε ήδη δει όλα τα πρόσφατα επεισόδια του The Crown, θα έχετε ίσως καταλάβει ότι η Diana παραμένει μεταξύ άλλων ένα fashion icon.

Είναι αλήθεια ότι κάθε σεζόν του The Crown προσφέρει έμπνευση στη μόδα και το beauty. Αλλά αυτή τη φορά το στιλ της Diana μας καθήλωσε.

View this post on Instagram

A post shared by @foreverladydiana

Η ηθοποιός Elizabeth Debicki που παίζει την Diana στη σειρά, όχι μόνο είναι ίδια εμφανισιακά με την πριγκίπισσα, αλλά λανσάρει και το χαρακτηριστικό στιλ της σαν να είναι δικό της. Έτσι ήταν αδύνατον να μην προσέξουμε το αγαπημένο μανικιούρ της Diana, που δεν είναι άλλο από το κλασικό ’90s γαλλικό μανικιούρ.

View this post on Instagram

A post shared by @duch.edits

Συγκεκριμένα, η Diana προτιμούσε ένα τετράγωνο, κοντό λευκό γαλλικό μανικιούρ με διάφανη ροζ βάση. Αυτό φυσικά είναι και το στιλ που είχε το μανικιούρ της Debicki, σε διάφορες σκηνές, όπως στις διακοπές στη Νότια Γαλλία αλλά και στις προσωπικές της στιγμές.

Φυσικά, η αγαπημένη Πριγκίπισσα του κόσμου δεν εφηύρε αυτό το μανικιούρ. Όμως η επιρροή της βοήθησε να καταστεί ως το πιο κλασικό look στα νύχια τη δεκαετία του ’90. Τις επόμενες δεκαετίες, πολλές παραλλαγές του γαλλικού μανικιούρ παραγκώνισαν την κλασική εκδοχή του. Παρόλα αυτά, τα τελευταία χρόνια επέστρεψε δυναμικά. Η αγαπημένη εκδοχή του μανικιούρ της Diana αντέχει στον χρόνο και είναι εξίσου κομψή και σικ, όπως και τότε. Αντιγράψτε εύκολα το look με τις παρακάτω οδηγίες (είναι πιο εύκολο από ό,τι νομίζετε).

View this post on Instagram

A post shared by Elizabeth Rhiannon (@elizabethrhiannonn)

Απλό γαλλικό μανικιούρ: Η διαδικασία

Κόψτε κοντά τα νύχια σας και λιμάρετε ώστε να τους δώσετε τετραγωνισμένο σχήμα.

Εφαρμόστε ένα θρεπτικό έλαιο στα πετσάκια για να μαλακώσουν, και πιέστε τα προς τα πίσω με ένα στικ.Για την ομοιόμορφη εφαρμογή του βερνικιού, καθαρίστε και γυαλίστε την επιφάνεια του νυχιού.Επιλέξτε ένα σε διάφανο ροζ και περάστε δυο στρώσεις σε κάθε νύχι.Όταν στεγνώσουν εντελώς, βάλτε stencils στις άκρες. Έτσι θα βάλετε το λευκό βερνίκι χωρίς δυσκολία. Περάστε μία στρώση λευκού πάνω στο σχήμα και έπειτα αφαιρέστε την ταινία για να στεγνώσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα