Το κοτλέ παντελόνι αντικαθιστά το jean: Πώς να φορέσετε το δικό σας με τον πιο updated τρόπο

Ποιος δεν θυμάται το κοτλέ με λίγη νοσταλγία; Όλοι μας έχουμε φορέσει σαν παιδιά κοτλέ παντελόνια, φούστες και σαλοπέτες, και τώρα θα το φορέσουμε ξανά σαν ενήλικες. Το trend που είτε θυμίζει λίγο ‘70s και καμπάνα παντελόνι, είτε cozy χειμώνα των ‘90s, έρχεται ξανά και πολύ μας αρέσει. Το κοτλέ παντελόνι είναι τόσο stylish που αυτόν τον χειμώνα θα εκτοπίσει το αγαπημένο μας jean από την πρώτη θέση.

Η μόδα κύκλους κάνει και οι τάσεις επιστρέφουν, εμείς όμως ως ενημερωμένες fashionistas οφείλουμε να τις φοράμε αλλιώς.

@dailymail

Σαν total κουστούμι: είναι η επιλογή που δεν χάνει ποτέ.

Τι ταιριάζει άλλωστε περισσότερο με το κοτλέ παντελόνι μας αν όχι το ασορτί σακάκι του; Εύκολο και στιλάτο.

@whowhatwear

Με ζιβάγκο και πουκάμισο: απόλυτα chic και πόσο μάλλον αν το κοτλέ παντελόνι είναι cropped. Συνδυάστε το με ένα ψηλό μποτάκι και θα κάνετε σίγουρα εντύπωση.

@whowhatwear

Tone on tone: αν έχετε ένα κοτλέ παντελόνι σε χρώμα, φορέστε το με κομμάτια της ίδιας χρωματικής παλέτας. Είναι ενδιαφέρον και πολύ μα πολύ στιλάτο.

@thezoereport

Με τζιν και ψηλοτάκουνες γόβες: ένας elegant συνδυασμός, καθημερινός και ενημερωμένος. Φροντίστε το κοτλέ σας παντελόνι να έχει χρώμα και δεν θα χάσετε.

@glamour

Με καρό: αν ένα print ταιριάζει απόλυτα με το κοτλέ τότε αυτό είναι το καρό. Και τα δύο χειμωνιάτικα και τα δύο αγαπημένα. Perfect match!

@whowhatwear

Με colorblocking: σε έντονα χρώματα για φωτεινές εμφανίσεις μέσα στο καταχείμωνο.

@thezoereport

Layering: φυσικά, αφού το κοτλέ είναι χοντρό ύφασμα και χρειάζεται στρώσεις! Πλεκτά και πουκάμισα είναι η ιδανική επιλογή. Αποφύγετε οπωσδήποτε ελαφριά υφάσματα, σατινέ ή διαφάνειες, δεν ταιριάζουν.

@glamour

Σε κοτλέ σαλοπέτα: γιατί τα παιδικά μας χρόνια μας έχουν όντως λείψει. Cute και updated στα σίγουρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα