Το πιο εύκολο και χρήσιμο trick για να προστατεύσουμε τα μαλλιά μας από τη θερμότητα

20:56 14/9/2020 - Πηγή: InStyle

Σίγουρα έχεις διαβάσει πολλές φορές για τις επιπτώσεις που έχουν οι συσκευές που χρησιμοποιούμε για το styling των μαλλιών μας. Η υψηλή θερμότητα μπορεί να καταστρέψει τα μαλλιά μας εάν δεν είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικές. Ευτυχώς για όλες μας βέβαια υπάρχει τρόπος να προστατέψουμε την υγεία της τρίχας μας κα να συνεχίσουμε να έχουμε τα υγιή και λαμπερά μαλλιά που τόσο επιθυμούμε.

Πρόσφατα μάλιστα εμείς κάναμε μία νέα ανακάλυψη στον χώρο της ομορφιάς

και όπως είναι φυσικό είμαστε ενθουσιασμένες. Ο λόγος για τη νέα ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης μαλλιών και styling της TRESemmé με όνομα Keratin Smooth. Τα προϊόντα της συγκεκριμένης σειράς περιποίησης περιέχει κερατίνη και έλαιο marula από την Αφρική, τα οποία βοηθούν τα μαλλιά μας να είναι απαλά, λεία και υπόσχεται να μας κάνει να ξεχάσουμε τον όρο φριζάρισμα.

Η σειρά αποτελείται από σαμπουάν και κρέμα μαλλιών για το καθημερινό μας λούσιμο, μάσκα μαλλιών για θεραπεία της τρίχας, η οποία προσφέρει λάμψη και τέλος το λάδι για τις  «ατίθασες» άκρες των μαλλιών μας. Το ακόμα πιο σημαντικό είναι πως προσφέρει προστασία από τη θερμότητα μέχρι και στους 230 βαθμούς. Έτσι λοιπόν μπορούμε να προστατεύσουμε τα μαλλιά μας από τις επιπτώσεις του στεγνώματος και του styling και να τα διατηρήσουμε πολύ λαμπερά. Για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα, η TRESemmé μας προσφέρει και ένα σπρέι κατά της θερμότητας Keratin Smooth με Κερατίνη, το οποίο θα δώσει στα hair looks μας λάμψη και έλεγχο από το φριζάρισμα για έως 72 ώρες.

Ανακάλυψε τώρα όλα τα προϊόντα του TRESemmé!

#TRESemmegreece #tresemme

Δείτε εδώ όλη τη νέα σειρά περιποίησης της TRESemmé, Keratin Smooth.

1/5 Keratin Smooth Mask TRESemme 2/5 TRESemme Keratin Smooth 400ml 3/5 Tresemme Keratin Smooth Heat Protect Spray 4/5 TRESemme Shampoo Keratin Smooth 400ml 5/5 Keratin Smooth Oil 50ml

Keywords
Τυχαία Θέματα