Το πολυτελές Radisson Blu Zaffron Resort στη Σαντορίνη άνοιξε τις πύλες του

12:36 1/9/2021 - Πηγή: InStyle

Τοποθετημένο στην καρδιά ενός εντυπωσιακού τοπίου και περιτριγυρισμένο από ηφαιστειακή μαύρη άμμο, βαθιά μπλε νερά και σπίτια ντυμένα στα λευκά, το Radisson Blu Zaffron Resort έχει ανοίξει τις πύλες του στο γραφικό χωριό Καμάρι. Το ολοκαίνουριο, πέντε αστέρων, ξενοδοχειακό θέρετρο λειτουργεί υπό τον όμιλο Fais. Σε συνεργασία με το Radisson Hotel Group

καλωσορίζει τους ξένους και Έλληνες επισκέπτες του σε ένα γαλήνιο καταφύγιο. Βρίσκεται μόλις 150 μέτρα από την παραλία, σε μια ζωντανή κοσμοπολίτικη περιοχή, όπου τα πεζοδρόμια είναι γεμάτα καφετέριες, εστιατόρια και μπαρ. Επιπλέον, εντοπίζουμε αρχαιολογικά μνημεία εξυμνούν τον πολιτισμό της χώρας.

Όλα τα παραπάνω συμπληρώνουν έτσι την εκπληκτική ομορφιά της περιοχής.

Εμπνευσμένο από τους θερμούς και γήινους τόνους του περίφημου τοπικού καρυκεύματος σαφραν, το Radisson Blu Zaffron Resort στη Σαντορίνη διαθέτει 103 ευρύχωρα δωμάτια και σουίτες, καθώς και αυτόνομες βίλλες επιφάνειας 54 τ.μ. Επηρεασμένο και απόλυτα εναρμονισμένο με τη χαρακτηριστική αρχιτεκτονική του νησιού, το ξενοδοχείο προσφέρει πολυτελή διαμονή μέσα σε μια ατμόσφαιρα ηρεμίας και μινιμαλιστικής αισθητικής. Οι “πινελιές” από ξύλο, πέτρα και μάρμαρο μαρτυρούν και αναδεικνύουν τη μοναδικότητα του τόπου. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τον κυκλαδίτικο ήλιο σε ιδιωτικά μπαλκόνια ή βεράντες, ενώ τα μεγαλύτερα δωμάτια, σουίτες και βίλες προσφέρουν ιδιωτική μικρή πισίνα ή τζακούζι.

Το Zeffirino Ristorante αποτελεί ωδή στη γαστρονομική εμπειρία fine dining με καταβολές από τη Γένοβα της Ιταλίας και την οικογένεια Belloni.

Η παράδοση τους και το πάθος τους για άψογο φαγητό μεταφέρονται λοιπόν στη μαγειρική σκηνή της Σαντορίνης. Το εστιατόριο έχει δημιουργήσει πιάτα που έχουν επιλεγεί σχολαστικά για πρώτες ύλες φερμένες από ντόπιους παραγωγούς της Ιταλίας, τιμώντας την πλούσια γαστρονομική κληρονομιά των περιοχών Emilia-Romagna και Liguria, καθώς και της οικογένειας Zeffirino. Τους έχει απονεμηθεί μάλιστα ο τίτλος Πρέσβης της ιταλικής κουζίνας στον κόσμο, χάρη στο εμπορικό σήμα τους Genoese Pesto. Κλασσικά νόστιμα ιταλικά πιάτα σερβίρονται στη Belloni Trattoria με τη φιλική και χαλαρή ατμόσφαιρα στην ανοιχτή της κουζίνα.

Δύο μεγάλες πισίνες με 80 αναπαυτικές ξαπλώστρες κοσμούν τον εξωτερικό χώρο και διαμορφώνουν την καρδιά του ξενοδοχείου. Το Pool Bar αποτελεί το ιδανικό μέρος για καφέ, παγωτό και μια ποικιλία από σνακ, απεριτίφ, σούσι, πανίνι, σάντουιτς και μπέργκερ όπως επίσης και εντυπωσιακά κοκτέιλ, που δημιουργήθηκαν για να ενισχύσουν την ιταλική πινελιά του θερέτρου.

Το ξενοδοχείο προσφέρει ακόμη, μια σειρά από θεραπείες απόλυτης χαλάρωσης που περιλαμβάνουν μασάζ προσώπου, σώματος, καθώς και περιποίηση νυχιών στις εγκαταστάσεις του κέντρου ευεξίας Calliste Wellness. Η αίθουσα συνεδριάσεων του ξενοδοχείου μπορεί να φιλοξενήσει έως και 80 συνέδρους, προσφέροντας ένα ιδανικό περιβάλλον για εταιρικές συναντήσεις, επαγγελματικές εκδηλώσεις, κοινωνικές συγκεντρώσεις και δεξιώσεις. Σημειώνεται ότι το Radisson Blu Zaffron Resort βρίσκεται σε στρατηγική τοποθεσία, σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο από το υπόλοιπο νησί και το Διεθνές Αεροδρόμιο της Σαντορίνης είναι μόλις 6 χλμ. από το ξενοδοχείο.

Δίνοντας προτεραιότητα στην υγεία και την ασφάλεια των επισκεπτών και των μελών της ομάδας του, το Radisson Blu Zaffron Hotel, εφαρμόζει το ειδικό πρόγραμμα Radisson Hotels Safety Protocol. Τα πρωτόκολλα καθαριότητας και απολύμανσης αναπτύχθηκαν σε συνεργασία με τη SGS, την κορυφαία εταιρεία επιθεώρησης, επαλήθευσης, δοκιμών και πιστοποίησης στον κόσμο. Έχουν σχεδιαστεί για να διασφαλίζουν την ασφάλεια των επισκεπτών από το πρώτο check-in έως και το τελικό check-out τους.

Για κρατήσεις και περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα