Το πουλόβερ της Kate Middleton “έστειλε” ένα διακριτικό μήνυμα υποστήριξης στην Ουκρανία

11:00 10/3/2022 - Πηγή: InStyle

Η βασιλική οικογένεια της Αγγλίας συνεχίζει να δείχνει την υποστήριξή της στον λαό της Ουκρανίας, μετά τη δωρεά της βασίλισσας Ελισάβετ για τον συγκεκριμένο σκοπό την περασμένη εβδομάδα. Η Kate Middleton και ο Πρίγκιπας William επισκέφθηκαν το Ουκρανικό Πολιτιστικό Κέντρο στο Λονδίνο, έναν από τους πολλούς κόμβους που οργανώνουν δωρεές, και πρόσφεραν

στους υπαλλήλους σπιτικά brownies και granola bars.

Συναντώντας μέλη της ουκρανικής κοινότητας και εθελοντές, το πριγκιπικό ζευγάρι άκουσε για τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο κέντρο, τον απίστευτο όγκο δωρεών που έχουν λάβει και τις προκλήσεις που συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν για να στείλουν υλική βοήθεια εκεί που είναι περισσότερο απαραίτητη. Ως μέρος αυτού, ο Δούκας και η Δούκισσα κλήθηκαν να βοηθήσουν με την διαλογή και τη συσκευασία ενός μέρους των αντικειμένων που δωρίστηκαν.

Photo by Ian Vogler-WPA Pool/Getty Images

Τόσο η Kate όσο και ο William φορούσαν μπλε-κίτρινες καρφίτσες, στα χρώματα της ουκρανικής σημαίας, αν και η Δούκισσα του Cambridge επέλεξε επίσης για την περίσταση ένα μπλε πουλόβερ, που ήταν ένας άλλος τρόπος με τον οποίο απέτινε φόρο τιμής στη χώρα. Συνδύασε το πουλόβερ με φαρδύ μαύρο παντελόνι και μυτερές μαύρες γόβες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

Το ζευγάρι μίλησε πρόσφατα και με τον Saleh Saeed, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Επιτροπής Έκτακτων Καταστροφών, η οποία συντονίζει τις ανθρωπιστικές προσπάθειες σε όλη την Ευρώπη και έχει ήδη λάβει πάνω από 132 εκατομμύρια λίρες σε δωρεές, ενώ συνεχίζει να συγκεντρώνει κεφάλαια για την υποστήριξη της ουσιαστικής ανθρωπιστικής βοήθειας.

Ο πρίγκιπας Κάρολος στηρίζει επίσης τις προσπάθειες να βοηθήσει την Ουκρανία. Την Τετάρτη, είχε ένα ραντεβού στην Εκκλησία του Αγίου Λουκά στο Earl’s Court για να μάθει περισσότερα για το πρόγραμμα τους σχετικά με την αντιμετώπιση προσφύγων.

«Για μένα, είναι μια ανυπολόγιστη τραγωδία το γεγονός ότι υπάρχουν τόσοι θάνατοι και καταστροφές σε όλο τον κόσμο αυτή τη στιγμή, που οδηγεί σε τέτοια απόλυτη δυστυχία για τόσους πολλούς ανθρώπους που πρέπει να εγκαταλείψουν τις χώρες τους. Ήθελα απλώς να πω ότι είμαστε τόσο τυχεροί που έχουμε ανθρώπους σαν τις υπέροχες εκκλησίες εδώ, που βρίσκονται σε όλο τον κόσμο. Όλοι βοηθούν, παρέχουν ανιδιοτελή υπηρεσία κάτω από τις πιο δύσκολες, επικίνδυνες συνθήκες» ανέφερε ο ίδιος σε δήλωσή του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

Η Gigi Hadid στηρίζει έμπρακτα την Ουκρανία, αλλά και την γενέτειρά της

Keywords
Τυχαία Θέματα