Βασιλιάς Κάρολος: Δεν ξέχασε τον πρίγκιπα Harry την Ημέρα του Πατέρα παρά την κρίση στη σχέση τους

09:45 19/6/2023 - Πηγή: InStyle

Ο βασιλιάς Κάρολος τίμησε την Ημέρα του Πατέρα με μια γλυκιά ανάρτηση, στην οποία συμπεριέλαβε φωτογραφία και με τους δύο γιους του, από την εφηβική τους ηλικία, τον πρίγκιπα William και τον πρίγκιπα Harry.

“Στους μπαμπάδες παντού, σας ευχόμαστε μια ξεχωριστή Ημέρα του Πατέρα

σήμερα“, αναφερόταν στη λεζάντα της ανάρτησης, στην οποία, βέβαια, ο βασιλιάς δεν ξέχασε και τον δικό του πατέρα, τον αείμνηστο πρίγκιπα Φίλιππο, όπως και τον αείμνηστο πατέρα της βασίλισσας Camilla, Bruce Shand.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Royal Family (@theroyalfamily)

Ωστόσο, η φωτογραφία του βασιλιά με τους γιους του είναι ιδιαίτερα συγκινητική, καθώς τραβήχτηκε στις 16 Αυγούστου 1997 – περίπου δύο εβδομάδες πριν σκοτωθεί η μητέρα των παιδιών, η πριγκίπισσα Diana.

Ο Harry και ο William έκαναν διακοπές με τον πατέρα τους στο κάστρο Μπαλμόραλ στη Σκωτία εκείνη την εποχή.

Θα συναντούσαν τη μητέρα τους στις 31 Αυγούστου – την ημέρα που σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα μαζί με τον Dodi Fayed στο Παρίσι.

Η συμβολική φωτογραφία έρχεται έπειτα από μια φαινομενικά δύσκολη περίοδο μεταξύ του Κάρολου, 74 ετών, και του μικρότερου γιου του, 38 ετών. Στα εκρηκτικά απομνημονεύματα του Harry, “Spare”, ο δούκας του Σάσεξ κατηγόρησε τον πατέρα του ότι κατά καιρούς ήταν συναισθηματικά απόμακρος μαζί του.

Keywords
Τυχαία Θέματα