Βασίλισσα Mary-Βασιλιάς Frederik: Νέες φήμες για κρίση στον γάμο τους – Χαμός στα social media

11:40 2/4/2024 - Πηγή: InStyle

Νέο δράμα στη βασιλική οικογένεια της Δανίας, αφού οι φήμες για κρίση στον γάμο του βασιλιά Frederik και της βασίλισσας Mary αναζωπυρώθηκαν λόγω των πασχαλινών διακοπών.

Βασιλικοί παρατηρητές υποστηρίζουν ότι η υψωμένη σημαία στο παλάτι του Amalienborg είναι ενδεικτικό στοιχείο για “δυστυχισμένη οικογενειακή ζωή” ή για “δράμα στο σπίτι”. Ο βασιλιάς και η βασίλισσα της Δανίας υποτίθεται ότι θα έκαναν οικογενειακές διακοπές με τα τέσσερα παιδιά τους κατά τη διάρκεια των διακοπών του Πάσχα,

αλλά η σημαία υποδηλώνει ότι κάποιος έμεινε πίσω.

Η βασιλική σημαία κυματίζει μόνο όταν ο βασιλιάς, η βασίλισσα ή ο διάδοχος βρίσκεται στο σπίτι, γεγονός που οδηγεί τους βασιλικούς παρατηρητές να υποπτεύονται ότι οι οικογενειακές διακοπές δεν πήγαν όπως είχαν προγραμματιστεί.

Red flags raised over King Frederik and Queen Mary's relationship
https://t.co/cu1CBe0zr9

— TY (@itsmeagain01234) April 2, 2024

Πολλοί υπέθεσαν ότι ο πρίγκιπας Christian έμεινε πίσω, ίσως από επιλογή. “Όλες οι οικογένειες το βιώνουν αυτό, όταν τα παιδιά φτάνουν σε μια ορισμένη ηλικία, δεν θέλουν πάντα να είναι με τους γονείς τους”, έγραψε ένας χρήστης στα social media.

“Ίσως ήταν μια ιδέα να διαβάσουμε τους κανόνες που επιτρέπουν στον βασιλιά και τον πρίγκιπα διάδοχο να ταξιδέψουν με το ίδιο αεροπλάνο που δεν τους έχει επιτραπεί ποτέ λόγω ασφάλειας”, είπε ένας άλλος.

Άλλοι αστειεύτηκαν ότι ο βασιλιάς απλώς πήγε διακοπές χωρίς τη σύζυγό του. Τα αστεία αυτά αναφέρονται στις φήμες ότι είχε σχέση με τη Μεξικανή κοσμική Genoveva Casanova, αφού το ζευγάρι φωτογραφήθηκε σε νυχτερινή έξοδο στη Μαδρίτη τον Οκτώβριο.

“Ο βασιλιάς μάλλον έκανε ένα ταξίδι στην Ισπανία, τον νέο αγαπημένο του προορισμό διακοπών”, αστειεύτηκε ένας.

TM King Frederik X and Queen Mary of Denmark pic.twitter.com/2L2GzkZhU1

Lady Cecily Neville (@LadyCecilyNevil) April 1, 2024

Ένας άλλος συμφώνησε και αστειεύτηκε ότι θα βρεθεί στη Μαδρίτη πριν ωστόσο σχολιάσει σε σοβαρό ύφος: “Η ειλικρίνεια δημιουργεί εμπιστοσύνη, ενώ τα μυστικά κουτσομπολιά και δυσπιστία. Αυτό που έχει γίνει δεν μπορεί ποτέ να αναιρεθεί, όσο επίμονα και αν προσπαθεί κανείς και άλλοι”.

Άλλοι υπερασπίστηκαν τον βασιλιά τους. “Δεν χρειάζεται να υποθέσουμε ότι ο βασιλιάς έπρεπε να ταξιδέψει εκεί κάτω πριν από την υπόλοιπη οικογένεια. Εκτός αν γνωρίζετε τον βασιλιά προσωπικά και σας το έχει πει, δεν υπάρχει λόγος να διαδίδετε κακές φήμες γι’ αυτόν. Αυτό είναι αλήθεια είτε σας αρέσει ο άνθρωπος είτε όχι” σχολίαας ο ένας.

Οι εικασίες αυτές έρχονται αφού το παλάτι επιβεβαίωσε ότι το δημοφιλές βασιλικό ζεύγος και τα τέσσερα παιδιά του θα κάνουν διακοπές στο εξωτερικό και ότι η βασίλισσα Margrethe θα είναι και πάλι επικεφαλής.

Η σημαία της βασίλισσας Μargrethe κυμάτιζε επίσης, γεγονός που έκανε πολλούς να υποθέσουν ότι επρόκειτο είτε για τη βασίλισσα Mary είτε για τον γιο της πρίγκιπα Christian στο σπίτι – καθώς δεν θα υπήρχε λόγος να αναλάβει η αντιβασιλέας αν ο βασιλιάς Frederik ήταν παρών.

Οι φήμες για μια διαλυμένη οικογενειακή ζωή μπήκαν στο αρχείο μόλις ο βασιλιάς Frederik και η βασίλισσα Mary ανέλαβαν τον θρόνο, αλλά είχε προκληθεί θύελλα μετά τον εντοπισμό του τότε πρίγκιπα σε μια νυχτερινή έξοδο με τη Μεξικανή κοσμική Genoveva Casanova τον Οκτώβριο.

Keywords
Τυχαία Θέματα