Βασίλισσα Ελισάβετ: Η άγνωστη φιλία της με τον Tom Cruise

10:04 6/11/2022 - Πηγή: InStyle

Η βασίλισσα Ελισάβετ επιθυμούσε διακαώς να αποκτήσει ένα νέο φίλο εβδομάδες πριν από τον θάνατό της, και αυτός δεν ήταν άλλος από τον Tom Cruise, σύμφωνα με αναφορές.

Η βασίλισσα και ο Χολιγουντιανός σταρ τα κατάφεραν να γίνουν φίλοι μέσα στο καλοκαίρι, σημείωσε πηγή στους Sunday Times

of London. Ο Cruise συμμετείχε στους εορτασμούς για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο, που σηματοδότησαν τα 70 χρόνια μοναρχίας της αείμνηστης βασίλισσας, αλλά η Ελισάβετ που αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα δεν κατάφερε να τον συναντήσει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Royal Family (@theroyalfamily)

“Λέγεται πως η βασίλισσα απογοητεύτηκε που δεν συναντήθηκε με τον Tom στις εκδηλώσεις, οπότε τον προσκάλεσε για μία ειδική ξενάγηση στο Κάστρο του Ουίνδσορ και στη συνέχεια οι δυο τους ήπιαν τσάι μαζί” πρόσθεσε η πηγή. Μάλιστα, η επίσκεψη ήταν επιτυχημένη με τον Cruise να έχει την ευκαιρία να ρίξει μία τελετουργική βολή. “Της άρεσε πολύ που τον είδε και τα πήγαν πολύ καλά, τόσο καλά που τον προσκάλεσε ξανά για γεύμα. Του επετράπη ακόμη και να έρθει με ελικόπτερο”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tom Cruise (@tomcruise)

Δυστυχώς, οι δυο τους δεν πρόλαβαν να ξανασυναντηθούν για το γεύμα που είχαν προγραμματίσει, καθώς η βασίλισσα πέθανε στις 8 Σεπτεμβρίου.

Τον περασμένο Μάιο ο Cruise είχε αναφερθεί στο πόσο θαύμαζε τη βασίλισσα: “Είναι μια γυναίκα που θαυμάζω πολύ. Νομίζω ότι είναι κάποια που έχει εκπληκτική αξιοπρέπεια και θαυμάζω την αφοσίωσή της. Αυτό που έχει επιτύχει είναι ιστορικό”.

Keywords
Τυχαία Θέματα