Βίκυ Καγιά: Στα γυρίσματα του GNTM βγήκαν μαχαίρια και πιρούνια, αλλά μετά αγκαλιαζόμασταν

12:40 30/8/2022 - Πηγή: InStyle

Η Βίκυ Καγιά προετοιμάζεται να επιστρέψει στους τηλεοπτικούς δέκτες μέσα από το GNTM και μιλά για την επιστροφή της στο reality μόδας όπως και για τα υπόλοιπα πρότζεκτ στα οποία συμμετείχε ή συμμετέχει.

Αναφερόμενη στο Shopping Star, τόνισε πως “έχουμε αλλάξει κάποια πράγματα, ανανεώσαμε κάποια πράγματα, έχουμε δει κάπως αλλιώς, οι παίκτριες είναι λίγο πιο μάχιμες. Ό,τι μπορέσαμε να αλλάξουμε το αλλάξαμε για την εικόνα να είναι φρέσκια και ωραία. Πιστεύω πολύ στο Shopping Star.

Το πάω χρόνο χρόνο, μέρα μέρα και γι’ αυτό δεν υπογράφω συμβόλαια πάνω από ένα χρόνο. Δεν είμαι πολύ στο να κάνω σχέδια μακροπρόθεσμα“

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vicky Kaya (@vickykaya_)

Για το Dancing with the Stars σημείωσε ότι ξετρελάθηκε και πως πέρασε καταπληκτικά, αλλά αν έπρεπε να επιλέξει ανάμεσα στα τρία πρότζεκτ που είχε αναλάβει επεσήμανε ότι “σ’ αυτό το σημείο που βρίσκομαι στη ζωή μου, θα διάλεγα μόνο το GNTM. Θα ήθελα να έχω έξι μήνες δουλειά και έξι μήνες να μην έχω, έχω κουραστεί λιγάκι” εξήγησε.

Για το φετινό GNTM όπου θα συμμετέχουν μόνο γυναίκες είπε: “Η μόδα έχει αλλάξει παγκοσμίως, έχουν αλλάξει τα ηλικιακά μπαράζ, έχει μπει το diversity, το plus size, μου αρέσουν πολύ οι γυναίκες που έχουν προσωπικότητα και κάτι το πολύ διαφορετικό από το κλασικό που ήμουν εγώ στα 90’s.”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vicky Kaya (@vickykaya_)

Όσο για τα δημοσιεύματα που ήθελαν να υπάρχουν κόντρες στα γυρίσματα του GNTM και να βγήκαν μαχαίρια, είπε: “Βγήκαν μαχαίρια, βγήκαν ψαλίδια, βγήκαν πιρούνια, έγινε χαμός. Μετά αγκαλιαζόμασταν. Έτσι είναι η μόδα. Όταν βλέπεις ένα μοντέλο μπροστά σου, ή ένα περιοδικό ή μια φωτογραφία, ή μια καμπάνια και είναι τρεις ή τέσσερις διαφορετικοί άνθρωποι από τον χώρο… τι θα βγουν; Τριαντάφυλλα; Βγήκαν και τριαντάφυλλα. Μετά ξεκαπνίζουμε, αγκαλιαζόμασταν και πάμε ξανά!“.

Keywords
Τυχαία Θέματα