Ζεστό σοκολατί: Το λαχταριστό χρώμα που επικρατεί στα πιο stylish outfits

09:58 22/2/2022 - Πηγή: InStyle

Αν ψάχνετε ένα χρώμα το οποίο θεωρείται απόλυτα hot, σας έχουμε το ζεστό σοκολατί. Η πιο stylish απόχρωση του καφέ, που όχι, καθόλου μουντή και συνηθισμένη δεν είναι, αλλά επικράτησε στα outfits όσων ξέρουν από μόδα. Το πιο ζεστό χρώμα για τη φετινή σεζόν που αγαπήθηκε τόσο πολύ από σχεδιαστές όσο και από influencers θα παραμείνει in και την άνοιξη.

Instagram @thestyleograph

Κάτι μεταξύ κάμελ και σκούρου καφέ, το χρώμα της σοκολάτας αναδείχτηκε παρέα με το leather trend και αντικατέστησε

το μαύρο, δημιουργώντας τις πιο chic badass χειμερινές εμφανίσεις. Οπότε, μη φοβηθείτε να ποντάρετε άνετα σε δερμάτινα της συγκεκριμένης απόχρωσης γιατί θα παίξουν πολύ. Και μαντέψτε με τι θα τα συνδυάσουμε. Μα, με neon φωσφορίζον χρώματα φυσικά!

Instagram @despi_naka

Φαινομενικά αταίριαστα στο μάτι κι ένας συνδυασμός που αρχικά δεν μας πείθει, τα φλούο χρώματα σετάρονται με ζεστά καφέ και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό. Αποτελεί ένα τέτοιο δίδυμο, το οποίο λατρεύουμε να μισούμε, αλλά τελικά καταλήγουμε να το φοράμε και με καμάρι μάλιστα. Γι΄ αυτό λοιπόν, αν σκοπεύατε να κρύψετε στην ντουλάπα σας τα σκούρα καφέ ρούχα, μην το κάνετε! Η άνοιξη θέλει χρώμα, αλλά θέλει και μια ενδιαφέρουσα βάση που να μην είναι πάλι μαύρη.

Instagram @phil’o

Κι όσο για την σοκολατί καμπαρντίνα, φέτος γνώρισε την απόλυτη αποθέωση και μέχρι ο καιρός να μας το επιβάλει, θα συνεχίσουμε να την φοράμε. Ένα χρώμα τόσο λαχταριστό που ποτέ δεν φανταζόμασταν ότι θα ταίριαζε κυριολεκτικά με τα πάντα, τόσο που θα το μετέτρεπε στο νέο μαύρο. Ξεχάστε τα orange is the new black και black is the new black. Το ζεστό καφέ είναι το νέο μαύρο και οι μεγαλύτεροι οίκοι μόδας σάς το υπογράφουν.

Instagram @thestyleograph

Keywords
Τυχαία Θέματα