Ζέτα Μακρυπούλια: Φόρεσε το πιο trendy παντελόνι της σεζόν

Η Ζέτα Μακρυπούλια εμφανίστηκε με το απόλυτο δερμάτινο παντελόνι για τις γιορτινές εμφανίσεις μας.

Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια ντύνεται πάντοτε κομψά και με στυλ. Τα σύνολά της ακολουθούν τις τάσεις της μόδας κι έτσι μας δίνουν έμπνευση για τις δικές μας εμφανίσεις, αφού η αλήθεια είναι ότι συχνά θέλουμε να αντιγράψουμε τα looks της. Κάτι τέτοιο συνέβη και πρόσφατα όταν είδαμε το

glam outfit που φόρεσε στην εκπομπή της.

Η monochromatic εμφάνιση της Jennifer Lopez είναι εμπνευσμένη από τα ’70s

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @christos_alexandropoulos

Πριν μερικές μέρες η Ζέτα εμφανίστηκε στο Ρουκ Ζουκ με ένα πολύ κομψό look. Συγκεκριμένα, επέλεξε ένα neon πράσινο στράπλες top με βολάν στο τελείωμα και μαύρη ζώνη στη μέση, μέσα από το οποίο διαφαινόταν ένα sheer bralette. Συνδύασε το ιδιαίτερο αυτό τοπ με ένα δερμάτινο παντελόνι που αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα trends της σεζόν.

Το look των Χριστουγέννων από την Τόνια Σωτηροπούλου με Falconeri

Τα μαλλιά της έπεφταν χαλαρά στους ώμους της και ήταν χτενισμένα σε ανάλαφρες μπούκλες. Όσον αφορά στο μακιγιάζ της, ήταν σε γενικές γραμμές φυσικό, με μοναδική εξαίρεση το ροζ κραγιόν της. Ολοκλήρωσε την εικόνα της με minimal κοσμήματα και over the knee μπότες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @zeta_makripoulia_official

Εάν θέλετε και εσείς να αποκτήσετε ένα παρόμοιο δερμάτινο παντελόνι, εντοπίσαμε τις ωραιότερες επιλογές της αγοράς και σας τις συγκεντρώσαμε παρακάτω.

Nappa leather trousersOff-White flared leather trousersΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ ΨΗΛΟΜΕΣΟ LOOSELoulou Studio Noro leather trousersAGOLDE high-waisted leather trousers

Keywords
Τυχαία Θέματα