N Diamonds of the Greek economy: Η ιστορία και τα σχέδια της Κρι - Κρι

Ήταν 1954 όταν ο Γιώργος Τσινάβος ανοίγει ένα μικρό ζαχαροπλαστείο στις Σέρρες, το οποίο παράγει και διαθέτει παγωτά και είδη ζαχαροπλαστικής στην πόλη. Οι πρώτες διανομές παγωτού γίνονται με πλανόδιους πωλητές και ειδικά χειροκίνητα καροτσάκια που έχουν ως ψυκτικό μέσο τον πάγο και το αλάτι. Τα παγωτά «Κρι Κρι» και ιδιαίτερα το «Κασσάτο», ένα ιδιαίτερο παγωτό, βασισμένο στο πρόβειο γάλα με πολύ πλούσια γεύση, αρχίζουν γρήγορα να αποκτούν φήμη και εκτός των ορίων των Σερρών.
Keywords
Τυχαία Θέματα