Let’s change beauty: Γιατί πρέπει να αγαπήσεις τη φυσική ομορφιά σου

Νομίζω ότι από τα σημαντικότερα tasks στη ζωή ενός ανθρώπου, είναι το να αγαπήσει τον εαυτό του. Τον αληθινό, πραγματικό εαυτό του. Τα μέσα και τα έξω του. Και ξέρεις, σαν μια γυναίκα που έχει παλέψει πολύ με τα «μέσα» της, ένα μεγάλο κομμάτι της αυτοεκτίμησης και αγάπης εαυτού, προκύπτει από το πώς είναι το «έξω» σου.

Η εικόνα μας, παίζει ένα πολύ μεγάλο ρόλο στο πόσο αγαπάμε και εκτιμάμε τον εαυτό μας, ασχέτως όσων έχουμε καταφέρει στη ζωή μας, γιατί αποτελεί μια κοινωνική συνθήκη που μας επηρεάζει άμεσα.

Ειδικά, εμάς τις γυναίκες. Όταν κρινόμαστε για τον τρόπο που ντυνόμαστε, για το σώμα, για τα κιλά μας, για το πώς βαφόμαστε, για όλα, το να βρεις αυτή την εσωτερική γαλήνη, είναι μια δύσκολη διαδικασία. Ειδικά τώρα, με την καθημερινότητά μας που κατακλύζεται από εικόνες «αψεγάδιαστων» γυναικών και ανδρών, μέσα από τα social media. Με την πίεση που μας ασκείται για να δείχνουμε και να συμπεριφερόμαστε «τέλεια» (όπως κι αν ορίζει το «τέλειο» κανείς), είναι πολύ εύκολο να μπει κανείς στη δίνη των λανθασμένων προτύπων.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Let’s,