Πολλαπλασιασμός αβοκάντο: Πώς να καλλιεργήσεις το δικό σου από το κουκούτσι

Το τρως σε κομματάκια μέσα στις σαλάτες, αποτελεί «signature dish» του κυριακάτικου brunch, το απολαμβάνεις ως dip βουτώντας τα nachos στην καταπράσινη guacamole, το λιώνεις με το πιρούνι πάνω σε φρυγανισμένο ψωμί για πρωινό. Φυσικά, δεν αναφέρομαι σε κάτι άλλο πέρα από το λατρεμένο αβοκάντο. Το φρούτο από το νότιο Μεξικό, τη Γουατεμάλα και τη Νικαράγουα, με τα αμέτρητα οφέλη για την υγεία μας (και τα μαλλιά μας) – και το οποίο έχει κυριαρχήσει τα τελευταία χρόνια στη διατροφή μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα