Τι να φορέσω σε γάμο: 10 outfits για να εμπνευστείς για τις εμφανίσεις σου

Πήγα πέρσι σε γάμο ενός πολύ καλού φίλου. Στην πραγματικότητα, ήταν η δεύτερη φορά που παντρευόταν (με την ίδια γυναίκα), μιας και εν καιρώ καραντίνας πραγματοποίησαν πρώτα πολιτικό γάμο. Ο θρησκευτικός, λοιπόν, έγινε στο Λαγονήσι, την πιο ζεστή μέρα του καλοκαιριού, και πάλι, εν καιρώ πανδημίας. Το λέω αυτό, γιατί το βασικό chit chat στον γάμο ήταν ένα: «Έκανες εμβόλιο; Έχει εμβολιαστεί το ζευγάρι; Φιλήσαμε πολύ κόσμο, θα κολλήσουμε;». Το storyline ήταν το ίδιο, και οι τελετές δεν έμοιαζαν καθόλου με τις παλιές-καλές δόξες σε events σαν αυτά.

Θυμάμαι-δεν θυμάμαι τον γάμο του ξάδερφού μου, Γιάννη, γιατί από τον χορό και τα αμέτρητα σφηνάκια, υπάρχουν κενά μνήμης. Τότε χορεύαμε, αγκαλιαζόμασταν, φλερτάραμε, χωρίς τον φόβο του «μήπως».

Φέτος, λοιπόν, είναι η πρώτη χρονιά που θα το ζήσουμε αυτό, λίγο περισσότερο όπως παλιά. Φέτος, είναι η πρώτη φορά μετά από δυο χρόνια, που οι γάμοι θα είναι ένας πραγματικός εορτασμός, χωρίς περιορισμούς, χωρίς «δεν επιτρέπεται να χορεύετε όρθιοι» κ.ο.κ. Αυτό, φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην επηρεάσει και τα outfits όλων εμάς που είμαστε καλεσμένοι σε έναν καλοκαιρινό γάμο.

Keywords
Τυχαία Θέματα