APIVITA - Αegean Rebreath: «Μαζί για το μέλλον των θαλασσών μας»

Με το σύνθημα «Μαζί για το μέλλον των θαλασσών μας», η APIVITA και η Aegean Rebreath ταξιδεύουν, τα τελευταία 4 έτη, σε νησιωτικούς και παραθαλάσσιους προορισμούς της χώρας  μας, πραγματοποιώντας θαλάσσιους και παράκτιους καθαρισμούς, καθώς και συλλογή  μικροπλαστικών, προβαίνοντας, συγχρόνως, και σε δράσεις ευαισθητοποίησης της τοπικής  κοινωνίας. 

«Το 2024, συνεχίζουμε την συνεργασία μας, ταξιδεύοντας σε 4 νέους προορισμούς, με την ίδια  όρεξη, το ίδιο μεράκι,

την ίδια ενέργεια», τονίζουν από κοινού με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νερού (22 Μαρτίου).

Η Aegean Rebreath 

Η Aegean Rebreath αποτελεί μέλος του Οργανισμού 1% for the Planet. Ο φορέας αποτελείται  από ενεργούς πολίτες με επαγγελματική δραστηριότητα σε διαφορετικούς τομείς και πεδία,  με κοινό στόχο την προστασία και ενίσχυση του θαλάσσιου οικοσυστήματος. Η Aegean Rebreath έχει αναπτύξει ένα ολιστικό μοντέλο που περιλαμβάνει δράσεις αποσυμφόρησης  του θαλάσσιου περιβάλλοντος, συνέργειες που φέρνουν κοντά την κοινωνία των πολιτών, τον  ιδιωτικό τομέα και τις κεντρικές αρχές, ανάπτυξη δεδομένων και προτάσεων, καθώς και  υλοποίηση εκπαιδευτικών και ερευνητικών προγραμμάτων, με σκοπό την αλλαγή κουλτούρας  για την προστασία του θαλάσσιου πλούτου. 

Η APIVITA 

Η APIVITA, η πρώτη B Corp πιστοποιημένη εταιρεία στην Ελλάδα, με την συμμετοχή της στο  Παγκόσμιο Δίκτυο 1% for the Planet, δεσμεύεται να επιστρέφει στον πλανήτη το 1% των πωλήσεων επιλεγμένων προϊόντων της, μέσω συνεργασιών με διεθνείς φορείς και μη  κερδοσκοπικούς οργανισμούς, που έχουν ως στοχο την προστασία της βιοποικιλότητας και  των μελισσών, σε παγκόσμιο επίπεδο. 

Στο πλαίσιο αυτό, έχει αναπτύξει μία πολυεπίπεδη συνεργασία με την Aegean Rebreath,  στηρίζοντας ποικιλοτρόπως το έργο της, από το 2020 έως και σήμερα με την αφιέρωση του 1%  των παγκόσμιων πωλήσεων της αντηλιακής σειράς BEE SUN SAFE! 

Related...Μια ανάσα για το ΑιγαίοBουτώντας στους πλαστικούς υφάλους και τις χωματερές των ελληνικών θαλασσών
Keywords
Τυχαία Θέματα