Athens Street Food Festival: Γεύσεις από κάθε γωνιά του πλανήτη στο Παλιό Αμαξοστάσιο στο Γκάζι

Ξεκινάει σήμερα το 2ο τριήμερο του Athens Street Food Festival

Από τα tacos ως τα bao, από τα burgers ως το hot-dog με γαρδούμπα, από την pizza ως το κορεάτικο κεμπάπ και τα fish’n’chips.

Συνταγές από κάθε γωνιά του πλανήτη δεσπόζουν στο δεύτερο τριήμερο του Athens Street Food Festival. Αυτή την Παρασκευή 12 Μαΐου και όλο το Σαββατοκύριακο, οι foodies της Αθήνας ξαναβρίσκονται στο φεστιβάλ

φαγητού της χώρας για να δοκιμάσουν αμέτρητες  επιλογές “φαγητού του δρόμου”. 

Ήδη, κατά το πρώτο τριημερο του Μαΐου, πολλοί επισκέπτες (και πολλοί τουρίστες) κάθε ηλικίας βρέθηκαν στο γνωστό σημείο, το Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Γκάζι και δοκίμασαν τις πολλές γευστικές εκπλήξεις από τα δεκάδες καταστήματα του φετινού φεστιβάλ.

Athens Street Food FestivalAthens Street Food Festival

Από το 2016 ως σήμερα, το Athens Street Food Festival αποτελεί σημείο αναφοράς της άνθισης του καινούργιου “φαγητού του δρόμου” της Ελλάδας. Eίναι πια μια Αθηναϊκή παράδοση: κάθε Μάϊος είναι μήνας Athens Street Food Festival και όλα τα τριήμερα του Μαΐου (12-13-14, 19-20-21 και 26-27-28 Μαΐου), το Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ. στο Γκάζι είναι το “the place to be” για όποιον θέλει να απολαύσει το φαγητό και την ατμόσφαιρα της μεγαλύτερης γιορτής της πόλης.

Τη γιορτινή ατμόσφαιρα του Athens Street Food Festival συμπληρώνει πάντα η μουσική από γνωστούς ραδιοφωνικούς παραγωγούς, ενώ κάθε βράδυ γίνονται parties με αγαπημένους DJs για να απολαύσετε το ποτό και το κοκτέιλ σας.

Info:
Σημείωση για τα εισιτήρια: φέτος, για πρώτη φορά, υπάρχει και online προπώληση εισιτηρίων για όλες τις ημέρες του φεστιβάλ.

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Παρασκευή 17:00 - 00:30
Σάββατο 12:00 - 01:00
Κυριακή 12:00 - 00:00

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
3 ευρώ

Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται από τα www.viva.gr, Public και το υπολοιπο δικτυο της Viva.

Εισιτήρια θα υπάρχουν και στην είσοδο, όλες τις ημέρες του Φεστιβάλ.

Οι μεταπωλητές των εισιτηρίων χρεώνουν έξοδα διαχείρισης ανάλογα με το τιμολόγιό τους.

www.athensstreetfoodfestival.gr

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕΠιάτο ημέρας: Σουβλάκια θαλασσινών με δύο ειδών ρύζιΠιάτο ημέρας: Εσκαλόπ τηγανιτά με ζαμπόν και σάλτσα ψητούΠιάτο ημέρας: Μελιτζάνες ψητές με λευκά τυριά και βασιλικό
Keywords
Τυχαία Θέματα