Bίντεο με χτύπημα σε ρωσικό κομβόι από τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας

Καθώς οι συγκρούσεις μαίνονται στα περίχωρα του Κιέβου, οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας ανήρτησαν στον λογαριασμό τους στο Twitter ένα βίντεο όπου διακρίνονται διαδοχικές εκρήξεις, ενώ γίνεται αναφορά σε πλήγμα με στόχο ρωσικό κομβόι κοντά στο Κιέβο.

Ο πόλεμος συνεχίζεται και σε επίπεδο επικοινωνίας, καθώς σε νεότερη ανάρτηση στον ίδιο λογαριασμό, οι Ουκρανοί υποστηρίζουν ότι σε ποσοστό 40% οι ρωσικές μονάδες που εισέβαλαν έχουν πληγεί ή καταστραφεί, διαμηνύοντας ότι και όσες ακολουθήσουν

θα έχουν ανάλογη τύχη. 

Київщина. Чергова колона техніки російських окупантів поспішає за своїм кораблем.
Разом переможемо!#stoprussiapic.twitter.com/bXFsNsXuOe

Defence of Ukraine (@DefenceU) March 16, 2022

Σε άλλο βίντεο που ανήρτησε ο κινεζικός τηλεοπτικός φορέας που λειτουργεί α στην Ασία σε ευρεία κλίμακα (Bodu) στρατιώτες (πιθανόν του ρωσικού πυροβολικού) εξαπολυουν μπαράζ χτυπημάτων.  

#俄罗斯#乌克兰#基辅#Ukraine#kyiv#Russia

俄军炮兵部队在基辅西北部伊尔彭河岸边轰炸某个乌军的据点

乌克兰大事件华文纸飞机频道:https://t.co/aEmDhksL3spic.twitter.com/SdytGzfg3X

— 博度乌克兰观察 (@bodu365) March 16, 2022

Σε δεύτερο βίντεο του κινεζικού φορέα γίνεται λόγος για αμερικανικά τανκς που μετακινούνται από την Γερμανία προς την Πολωνία σιδηροδρομικώς.

#俄罗斯#乌克兰#基辅#Ukraine#kyiv#Russia

在巴伐利亚州安贝格的火车站,记录了美国BMP M2布雷德利装甲车从德国到波兰的大规模转运。

乌克兰大事件华文纸飞机频道:https://t.co/aEmDhksL3spic.twitter.com/4avxRQQgS2

— 博度乌克兰观察 (@bodu365) March 16, 2022ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕLive: "Χαραμάδα" από Λαβρόφ για τις συνομιλίες με την Ουκρανία. Τα σημεία σύγκλισης και διαφωνίας.Άμαχος με σηκωμένα ψηλά τα χέρια εκτελείται εν ψυχρώ από Ρώσους στρατιώτες (Βίντεο του ZDF)«Αδερφάκι» του Ever Given που είχε μπλοκάρει το Σουέζ, κόλλησε στο λιμάνι της Βαλτιμόρης
Keywords
Τυχαία Θέματα
Bίντεο, Ένοπλες Δυνάμεις, Ουκρανίας,Binteo, enoples dynameis, oukranias