Breaking Bad: Ο Μπράιαν Κράνστον αποκάλυψε ότι κάποτε ήταν ύποπτος για δολοφονία

Ο πρωταγωνιστής του Breaking Bad, Μπράιαν Κράνστον αποκάλυψε ότι κάποτε ήταν ύποπτος για μία δολοφονία.

Το περιστατικό συνέβη όταν ήταν περίπου 20 ετών τη δεκαετία του ’70 όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο ηθοποιός μιλώντας στο podcast του Τζέσε Τάιλερ Φέργκισον «Dinner’s On Me».

Ο Κράνστον θυμήθηκε την εμπειρία του από τα ταξίδια με τον αδελφό του Κάιλ στα μέσα της δεκαετίας του 1970.

Ο ηθοποιός του Breaking Bad

είπε πως  αυτός και ο αδελφός του δούλευαν σε ένα εστιατόριο στη Φλόριντα, το οποίο διηύθυνε ένας σεφ ονόματι Πέτερ Ρόνγκ.

Ο Κράνστον περιέγραψε τον Ρόνγκ ως «απαίσιο» και είπε ότι «απλώς μισούσε τους πάντες».

Το προσωπικό του εστιατορίου, σύμφωνα με τον Κράνστον, μερικές φορές αστειευόταν για τους τρόπους με τους οποίους θα μπορούσαν ενδεχομένως να απαλλαγούν από τον σεφ, αναφέρει το NME.

«Όλοι συζητούσαμε πόσο σάπιος και μοχθηρός είναι ο σεφ, και λέγαμε τους τρόπους με τους οποίους θα τον σκότωνε ο καθένας. Γελούσαμε. Είσαι σε μια κουζίνα, υπάρχουν εκατομμύρια τρόποι να σκοτώσεις κάποιον σε μια κουζίνα» είπε.

Ωστόσο, όταν ο Κράνστον και ο αδελφός του αποφάσισαν να σταματήσουν τη δουλειά και πήγαν να χαιρετήσουν τους υπαλλήλους του εστιατορίου, ανακάλυψαν ότι ο σεφ είχε εξαφανιστεί.

«Λοιπόν, δεν γνωρίζαμε ότι τη στιγμή που αποχαιρετούσαμε τους συναδέλφους και αφήναμε τη δουλειά, ο Peter Wong είχε εξαφανιστεί. Εντοπίστηκε σχεδόν μια- δυο βδομάδες μετά», είπε.

Ο Κράνστον αποκάλυψε στη συνέχεια ότι ο Ρόνγκ, ο οποίος παρεμπιπτόντως πάντα κουβαλούσε ένα «πακέτο με μετρητά» παγιδεύτηκε από μια νεαρή γυναίκα, στη συνέχεια τον χτύπησαν στο κεφάλι, τον λήστεψαν και τον έβαλαν στο «πορτ μπαγκάζ ενός αυτοκινήτου».

Όταν οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών ήρθαν στο εστιατόριο για να μιλήσουν με τους συναδέλφους του Ρόνγκ, ο Κράνστον και ο αδελφός του που είχαν ήδη φύγει θεωρήθηκαν ύποπτοι.

«Δεν ξέραμε ότι είχαν δημοσιεύσει τα πρόσωπά μας σε όλα τα σημεία για να μας βρουν. Ήμασταν κάπου στην Βόρεια ή Νότια Καρολίνα, νομίζω τότε» πρόσθεσε ο Κράνστον .

Ευτυχώς για τα δύο αδέρφια, οι αστυνομικοί «συνέθεσαν τα κομμάτια» και συνέλαβαν τους πραγματικούς ενόχους αφού πήραν κατάθεση από μάρτυρες και είδαν βίντεο παρακολούθησης. Ο Ρόνγκ δολοφονήθηκε από τον Μπίλι Γουέιν Γουότελ  και δύο συνεργούς του. Φυλακίστηκαν και ο Γουότελ δήλωσε ένοχος, αλλά τελικά σκοτώθηκε στη φυλακή.

Related...Μαρκ Μαργκόλις: Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός των «Breaking Bad» και «Better Call Saul»The Guardian: Aντίο στο «Better Call Saul» που αποδείχθηκε βαθύτερο από το «Βreaking bad»Breaking Bad: Επανένωση των πρωταγωνιστών για ένα επικό διαφημιστικό βίντεο του Super Bowl
Keywords
Τυχαία Θέματα