Άγρια Δύση στις ΗΠΑ: Ένοπλος ανοίγει πυρ σε εμπορικό κέντρο, τον σκοτώνει πελάτης που οπλοφορεί

Τέσσερις άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και ο ένοπλος δράστη, σκοτώθηκαν το βράδυ της Κυριακής σε εμπορικό κέντρο της Ιντιάνα. 

Ο δράστης άνοιξε πυρ με τουφέκι σκοτώνοντας τρία άτομα και τραυματίζοντας άλλα δύο ενώ και ο ίδιος έπεσε νεκρός από τις σφαίρες ενός πολίτη που ήταν στο σημείο και έφερε όπλο.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της αστυνομίας του Γκρίνγουντ, Τιμ Ίσον, ο δράστης μπήκε στο εμπορικό κέντρο Greenwood Park Mall με ένα τουφέκι και πολλούς γεμιστήρες

και άρχισε να πυροβολεί

Τελικά ένας ένοπλος πολίτης σκότωσε τον άνδρα, όπως είπε ο αξιωματικός της αστυνομίας. 

Οι αστυνομικοί πήγαν στο εμπορικό κέντρο περίπου στις 6 μ.μ. μετά από αναφορές για  πυροβολισμούς.

Η αστυνομία κατάσχεσε ένα ύποπτο σακίδιο που βρισκόταν μια τουαλέτα κοντά στο food court ενώ η Μητροπολιτική Αστυνομία της Ινδιανάπολης και πολλές άλλες υπηρεσίες βοηθούν στην έρευνα. Εκτιμάται πως ο δράσης δεν είχε συνεργούς. 

«Είμαστε αηδιασμένοι από ένα ακόμη τέτοιο περιστατικό στη χώρα μας», δήλωσε ο αναπληρωτής Αρχηγός της Αστυνομίας της Ινδιανάπολης Κρις Μπέιλι.

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕΓιώργος Νούνεσης: Ναι, πιστεύω ότι η Ελλάδα θα παίξει ρόλο στην υψηλή τεχνολογίαΗ κλιματική αλλαγή χτυπά την Ευρώπη: Μάχη κατά των πυρκαγιών εν μέσω καύσωναΚι όμως, υπάρχει ειδοποιός διαφορά μεταξύ της κρίσης πανικού και της κρίσης άγχους
Keywords
Τυχαία Θέματα