Αλμυρός: 40χρονη δάγκωσε την αδελφή της. «Μου σπάει τα νεύρα» είπε στο δικαστήριο

.

Μια 40χρονη γυναίκα που αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα, δάγκωσε την αδερφή της και χθες καταδικάστηκε από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη.

Το δικαστήριο της επέβαλε ποινή φυλάκισης 5 μηνών, με τριετή αναστολή και η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη, υπό τον όρο η 40χρονη να μην πλησιάζει την 42χρονη αδερφή της σε απόσταση μικρότερη των 50 μέτρων.

Το επεισόδιο σημειώθηκε προχθές στην περιοχή του Αλμυρού όταν η 40χρονη πήγε στο σπίτι της αδερφής της, που ήρθε από την Αθήνα,

και της επιτέθηκε πετώντας διάφορα αντικείμενα εναντίον της, αναφέρει το Gegonota.news.

Η 42χρονη τραυματίστηκε στο κεφάλι, αλλά η αδελφή της δεν σταμάτησε εκεί, αφού κάποια στιγμή την πλησίασε και κατάφερε να την δαγκώσει στο μπράτσο.

Κατά την απολογία της χθες στο Αυτόφωρο η κατηγορούμενη είπε ότι η αδερφή της έχει προβληματική συμπεριφορά απέναντί της. «Μου σπάει τα νεύρα, συμπεριφέρεται αλλόκοτα. Την δάγκωσα… Βγήκα εκτός εαυτού, δεν μπορούσα να συγκρατηθώ», υποστήριξε η 40χρονη και κατηγόρησε την αδελφή της ότι δεν απαντά στα τηλεφωνήματά της.

Ο εισαγγελέας υπηρεσίας πρότεινε την ενοχή της κατηγορουμένης και παράλληλα ζήτησε να ξεκινήσει η διαδικασία της ακούσιας νοσηλείας, καθώς η 40χρονη παρουσίασε δείγματα επιθετικής συμπεριφοράς ακόμη και μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου. Συγκεκριμένα, χτύπησε το χέρι της στο τραπέζι και απευθύνθηκε απρεπώς προς το δικαστήριο όταν ανακοινώθηκε η καταδικαστική απόφαση, ενώ όπως έγινε γνωστό στο περιθώριο της συνεδρίασης, η 40χρονη άλλαξε την φαρμακευτική της αγωγή τις τελευταίες ημέρες.

Το δικαστήριο την καταδίκασε τελικά σε ποινή φυλάκισης 5 μηνών, με τριετή αναστολή και η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη, αναγνωρίζοντας μειωμένο καταλογισμό, λόγω των ψυχιατρικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει.

Related...Βόλος: Έβαλε όπισθεν, παρέσυρε τη μητέρα του με το αυτοκίνητο και εκείνη του έκανε μήνυσηΒόλος: Ραγίζει καρδιές η ιστορία αγάπης ηλικιωμένο ζευγαριού που πέθαναν πλάι πλάιΒόλος: Έριξαν ρύζι με μπουλντόζα σε νεόνυμφους (Βίντεο)
Keywords
Τυχαία Θέματα