Αγγλογαλλική «ναυμαχία» στο ράγκμπι: Αγώνας μεταξύ των ομάδων του γαλλικού και του βρετανικού ναυτικού κατέληξε σε επεισόδια

Το ράγκμπι γενικά θεωρείται από αρκετούς βάρβαρο άθλημα (αν και οι – λίγοι στην Ελλάδα- κατέχοντες κάνουν λόγο για ένα από τα πιο στρατηγικά σπορ που υπάρχουν). Ωστόσο, και πάλι αυτό δεν δικαιολογεί το ξύλο που έπεσε σε αγώνα μεταξύ των ομάδων ράγκμπι του βρετανικού και του γαλλικού πολεμικού ναυτικού σε παιχνίδι στην Τουλόν.

Ειδικά από τη στιγμή που μιλάμε για ομάδες των ενόπλων δυνάμεων, θα περίμενε κανείς τα πράγματα να είναι πιο πειθαρχημένα, και επεισόδια τέτοιου είδους να είναι δύσκολο να συμβούν. Στη συγκεκριμένη περίπτωση μάλλον οι παίκτες θυμήθηκαν τους Ναπολεόντειους Πολέμους
και συγκεκριμένα τη ναυμαχία του Τραφάλγκαρ, με τους περισσότερους, αν όχι όλους τους παίκτες να συμμετέχουν στον καυγά.

Το περιστατικό κατέληξε σε δύο κόκκινες κάρτες και μια κίτρινη, ενώ το παιχνίδι συνεχίστηκε, με τους Γάλλους να κερδίζουν (εν αντιθέσει με το τι συνέβη στο Τραφάλγκαρ).

(με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ)

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα