Απίστευτο γέλιο: Κοριτσάκι αρνείται να κάτσει στα πόδια του Άγιου Βασίλη (βίντεο)

Απίστευτο γέλιο μοιράζει ένα κοριτσάκι 3 ετών, η οποία αρνείται να καθίσει στην αγκαλιά του για την καθιερωμένη φωτογραφία μαζί του.

Η απάντησή του ωστόσο, αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση, με την μητέρα του παιδιού να τον ευχαριστεί.

Το βίντεο, που έχει γίνει viral στο TikTok τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου στο εορταστικό πάρτι του Ritz Carlton στο Μαϊάμι, αναφέρει το People.

Η μητέρα της Katie Love

και η 3χρονη Adley, πήγαν από τη Φλόριντα στο πάρτι, λόγω των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων. Όπως μάλιστα αποκάλυψε η ίδια, είχαν επισκεφτεί και πέρυσι τον Άγιο Βασίλη.

Η Katie Love τότε, όταν ήρθε η ώρα να πλησιάσουν προς το μέρος του, κατέγραψε την αντίδραση της Adley, η οποία όταν τη ρώτησε ο Άγιος Βασίλης αν θέλει να καθίσει στην αγκαλιά του αρνήθηκε, με τον ίδιο να απαντά, «αυτό είναι το σώμα της και έχει τον έλεγχο του».

Τότε ο Άγιος Βασίλης συνέχισε, έχοντας δίπλα του την Adley, «Τη ρώτησα αν ήθελε να καθίσει στα γόνατά μου και είπε όχι. Και της είπα: ”Έτσι υπερασπίζεσαι τον εαυτό σου και λες αυτό που πιστεύεις ότι είναι αλήθεια”. Δεν μπορείς να αφήσεις ούτε τον Άγιο Βασίλη, αν ο Άγιος Βασίλης πει ότι θέλεις να κάτσεις στην αγκαλιά μου, αν δεν θέλεις, να πεις όχι!».

@katielovesocial This response was
Keywords
Τυχαία Θέματα