Από 25.900 ευρώ το Citroen C5

.

Το μεγαλύτερο SUV της Citroen, το C5 είναι διαθέσιμο τη νέα χρονιά με τιμή από 25.900 ευρώ, εμφορούμενο από πληθώρα χαρακτηριστικών.

Με μήκος 4,5μ. και πλάτος 1,96μ. είναι ένα από τα μεγαλύτερα SUV της κατηγορίας του διαθέτοντας κορυφαία χαρακτηριστικά όπως μεγάλη απόσταση από το έδαφος (23 εκ.), τροχούς διαμέτρου 72 εκ. και μεταξόνιο 2,73μ.

Το CitroenC5

Aircross εφοδιάζεται με ανάρτηση CitroenAdvancedComfort με ProgressiveHydraulicCushions, που αποτελεί μια μοναδική και αποκλειστική καινοτομία της γαλλικής μάρκας και προσφέρει μεγαλύτερη οδηγική άνεση, απορροφώντας τις ανωμαλίες του οδοστρώματος.

Επίσης, τα ευρύχωρα καθίσματα Advanced Comfort, τα οποία διαθέτουν ενισχυμένο αφρό υψηλής πυκνότητας, εξασφαλίζουν ένα μόνιμα μαλακό και αναπαυτικό κάθισμα, διατηρώντας ταυτόχρονα αναλλοίωτο το σχήμα του στο χρόνο.

Το μοντέλο προσφέρει υψηλή λειτουργικότητα και άνεση καθώς διαθέτει τρία ανεξάρτητα πίσω καθίσματα, συρόμενα κατά 15 εκ., πλήρως αναδιπλούμενα και με ρύθμιση πλάτης σε 5 θέσεις και κορυφαίο χώρο αποσκευών έως 1.630 λίτρων.

Το Citroen C5 Aircross, προσφέρεται με μια ολοκληρωμένη γκάμα κινητήρων βενζίνης, υβριδικού, πετρελαίου και Plug-InHybrid και 20 συστήματα υποβοήθησης οδήγησης, όπως αυτό της ημιαυτόνομης οδήγησης (HighwayDriverAssist) και απρόσκοπτη δυνατότητα συνδεσιμότητας με την έγχρωμη οθόνη αφής 10 ιντσών με λειτουργία MirrorScreen.

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕ...Η Lamborghini Diablo VT Roadster του Ντόναλντ Τραμπ βγαίνει στο «σφυρί» (βίντεο)Paola Magni: Η εγκληματολόγος που εξιχνιάζει δολοφονίες αναλύοντας έντομαThe1RoomHotel: Ξενοδοχείο στο Ντιτρόιτ με μόλις ένα δωμάτιο στο ρετιρέ ιστορικού κτιρίου της πόλης
Keywords
Τυχαία Θέματα