Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ: Έγινε ο πιο ακριβός personal trainer στις Ηνωμένες Πολιτείες

Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ έγινε ο πιο ακριβός personal στις ΗΠΑ μετά την προπόνηση δύο ομάδων την Κυριακή (9/10). Η καθεμία πλήρωσε 150.000 δολάρια για προπονήσεις υπό επίβλεψη. Ήταν όλα για φιλανθρωπικό σκοπό.

Ο Σβαρτσενέγκερ, βρισκόταν στο Gold’s Gym στη Βενετία, το οποίο έκανε παγκοσμίως γνωστό, και τα κατάφερε σε μια φιλανθρωπική δημοπρασία στο

σπίτι του το Σάββατο (8/10) το βράδυ,  αναφέρει το TMZ.

Τα 150.000 δολάρια  αποτελούν μέρος των κεφαλαίων που συγκεντρώθηκαν για το φιλανθρωπικό πρόγραμμα After-School All-Stars, το οποίο ίδρυσε ο ηθοποιός πριν από 30 χρόνια για να βοηθήσει παιδιά σχολικής ηλικίας σε όλη τη χώρα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Arnold Schwarzenegger (@schwarzenegger)

Σε δωρεές, ωστόσο, οι άνθρωποι πρόσφεραν 5,2 εκατομμύρια δολάρια. Εκτός από την εκπαίδευση, ο Άρνολντ δημοπρατούσε επίσης ρούχα, έργα τέχνης και έκανε βόλτες με το στρατιωτικό του όχημα ως μέρος της εκστρατείας.

Οι καλεσμένοι που πλήρωσαν 50.000 δολάρια ο καθένας για να παρακολουθήσουν την εκδήλωση ήταν οι Ντάνι Ντεβιτο, Σιλβέστερ Σταλόνε, Ντολφ Λούντγκρεν, μαζί με το καστ της νέας σειράς του Άρνολντ στο Netflix, FUBAR. Πρόσφατα, ο Άρνολντ και το πρόγραμμα βοήθησαν ένα σχολικό έργο στο Ουβάλντε του Τέξας των ΗΠΑ, κατόπιν αιτήματος της πόλης.

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕΟ Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ υποδύεται τον Δία σε διαφήμιση της BMWΕπισημοποιήθηκε το διαζύγιο του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ με τη Μαρία ΣράιβερΑρνολντ Σβαρτσενέγκερ: Πρώτη φορά στην τηλεόραση, με κατασκοπική σειρά στο Netflix
Keywords
Τυχαία Θέματα
Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, Έγινε, Ηνωμένες Πολιτείες,arnolnt svartsenegker, egine, inomenes politeies