Μπλόκα από αγρότες με τρακτέρ σε ράγες του ΟΣΕ για το δυστύχημα στα Τέμπη

.

Κινητοποιήσεις με μπλόκα με τρακτέρ σε ράγες του ΟΣΕ έχουν προγραμματίσει αγρότες, συμμετέχοντας στις διαμαρτυρίες για το δυστύχημα στα Τέμπη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Σε απεργιακό κλοιό η χώρα- Πώς θα κινηθούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς

Σύμφωνα με το ThessToday.gr, η Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων έχει καλέσει όλους τους αγροτικούς συλλόγους να κατευθυνθούν το μεσημέρι της Τετάρτης με τα τρακτέρ τους στους σταθμούς των τρένων. Ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων

Λάρισας Ρίζος Μαρούδας ανέφερε ότι το κάλεσμα είναι για τις 12:00 και αρκετοί αγροτικοί σύλλογοι έχουν ανταποκριθεί σε όλη τη χώρα.

Παρεμβάσεις θα γίνουν στους σταθμούς Λάρισας και Παλαιοφάρσαλου, καθώς και σε Θεσσαλονίκη, Ημαθία, Αμύνταιο Φλώρινας, Έδεσσα και Στερεά Ελλάδα. Ο Αγροτικός Σύλλογος Ανατολικής Θεσσαλονίκης επίσης έχει απευθύνει κάλεσμα για συγκέντρωση των αγροτών στις 19:00 στο άγαλμα Βενιζέλου μαζί με τους υπόλοιπους φορείς και σωματεία που θα συμμετέχουν.

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕ...Το φαγητό που δεν πρέπει να λείπει από το πρωινό μας αν θέλουμε να χάσουμε βάροςΆσκηση και άνοια: Εξι ασκήσεις που κρατούν τον εγκέφαλο ενεργόΜινωικός πολιτισμός: Χρησιμοποιούσαν μεθόδους ουράνιας πλοήγησης για να ταξιδέψουν
Keywords
Τυχαία Θέματα