Χάρι και Μέγκαν φωτογραφίζονται για το TIME κι εκείνη φορά κόσμημα της Νταϊάνα

Ασπρόμαυρη φωτογράφιση για το περιοδικό Time έκαναν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ με την ευκαιρία της ανάληψης εκ μέρους τους χρεών οικοδεσποτών σε επεισόδιο του #Time100Talks για την ανάγκη βελτίωσης του ψηφιακού κόσμου και της δημιουργίας περισσότερων κοινοτήτων αλληλοβοηθείας στο Διαδίκτυο.

The Duke and Duchess of Sussex will host a specially curated edition

of #TIME100Talks on the state of our shared digital experience https://t.co/uwtSvhayND

— TeamTIME (@TeamTime) October 16, 2020

Το «Φτιάχνοντας έναν καλύτερο κόσμο» θα προβληθεί ψηφιακά στις 20 Οκτωβρίου και θα είναι προσβάσιμο σε όλους.

Η φωτογράφιση πραγματοποιήθηκε από τον διακεκριμένο φωτογράφο Matt Sayles.«Eίμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαστήκαμε με τον Δούκα και την Δούκισσα του Sussex» δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Time, Edward Felsenthail.

Η Μέγκαν, ωστόσο επέλεξε να κάνει και μια νύξη - φόρο τιμής στην αδικοχαμένη πριγκίπισσα Νταϊάνα φορώντας στο χέρι της ρολόι της μητέρας του Χάρι, μια πρωτοβουλία που έκανε εντύπωση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Harry and Meghan are hosting a @time #Time100Talks episode on improving the digital world and creating more compassionate communities online. “Engineering a Better World” will take place virtually on October 20 and is open to all #princeharry #dukeofsussex #meghanmarkle #duchessofsussex #archie #archieharrison #sussexfamily

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Prince Harry (@princeharryofengland) στις 17 Οκτ, 2020 στις 7:15 πμ PDT

ΠΗΓΗ: time.com

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕ... Ο Χάρι κι η Μέγκαν έχουν βιντεοσκοπήσει τους εαυτούς τους και τους παραδίδουν στο Netflix Χάρι και Μέγκαν ετοιμάζονται για το Χόλιγουντ: Οι μυστικές συναντήσεις και τα σχέδια Αλλάζουν σπίτι, πόλη και ζωή ο Χάρι κι η Μέγκαν
Keywords
Τυχαία Θέματα