Χρυσές Σφαίρες: 5 βίντεο με τη «μεγάλη στιγμή» του Γιώργου Λάνθιμου και της Εμα Στόουν

Η Έμα Στόουν, αριστερά, και ο Γιώργος Λάνθιμος φτάνουν στην 81η απονομή των Χρυσών Σφαίρων την Κυριακή, 7 Ιανουαρίου 2024, στο Μπέβερλι Χίλτον στο Μπέβερλι Χιλς της Καλιφόρνια. (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

Λίγα λεπτά μετά την πρώτη - σαστισμένη αντίδραση του Γιώργου Λάνθιμου στην ανακοίνωση του θριάμβου για την ταινία του «Poor Things» στις Χρυσές Σφαίρες, ο Έλληνας σκηνοθέτης απαντά στην ερώτηση εάν περίμενε κάτι τέτοιο όταν ήταν νέος και ζούσε στη χώρα του. 

Ο Γιώργος Λάνθιμος,
η Έμα Στόουν, ο Γουίλεμ Νταφόε, ο Μαρκ Ράφαλο και ο Ράμι Γιούσεφ ποζάρουν στην αίθουσα Τύπου κατά τη διάρκεια της 81ης Ετήσιας βράβευσης στις Χρυσές Σφαίρες στο The Beverly Hilton, στις 7 Ιανουαρίου 2024 στο Μπέβερλι Χιλς. (Photo by Steve Granitz/FilmMagic)

«Ήταν σουρεαλιστικό να βρίσκομαι με όλους αυτούς ανθρώπους απόψε. Δεν φανταζόμουν ότι θα επιβίωνα κάνοντας τέτοιες ταινίες», εξομολογείται με αφοπλιστική ειλικρίνεια. Ακολουθεί μία σύντομη δόση χιούμορ από τον εκ των πρωταγωνιστών (της παρέας και της βραδιάς) Ράμι Γιούσεφ, που επαναλαμβάνει ότι ...ούτε εκείνος περίμενε την επιτυχία του Λάνθιμου. Στο τέλος, όλοι μαζί με την Εμα Στόουν, τον Μαρκ Ράφαλο και τον Γουίλεμ Νταφόε αναρωτιούνται για το που θα συνεχίσουν το πάρτυ της νίκης τους! 

Raise your hand if you want to celebrate on the party bus with the Poor Things crew

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χρυσές Σφαίρες, Γιώργου Λάνθιμου, Εμα Στόουν,chryses sfaires, giorgou lanthimou, ema stooun