Διαθέσιμο το MG ZS

.

Η MG, η βρετανική μάρκα με κινεζική ιδιοκτησία, εισάγεται στην Ελλάδα από τον όμιλο Συγγελίδη.

Ένα από τα μοντέλα αιχμής είναι το MG ZS, ένα από τα B-SUV μοντέλα.

Με σχεδίαση αρκετά σύγχρονη και με 4,323 μ. μήκος, τοποθετείται στο άνω όριο της κατηγορίας, ενώ δείχνει ακόμα μεγαλύτερο. Αρκετά μοντέρνα και η σχεδίαση της καμπίνας, με σχετικά καλά υλικά, ψηλά τοποθετημένη θέση οδήγησης και μεγάλα παράθυρα για καλύτερη περιφερειακή ορατότητα.

Εξοπλισμένο με ένα πληθωρικό πακέτο ψηφιακών

μέσων και συστημάτων για την ασφάλεια και την υποβοήθηση του οδηγού, φέρει από τη βασική κιόλας έκδοση Exclusive: 6 αερόσακους, ABS, ESP, ζάντες 17 ιντσών, αισθητήρες παρκαρίσματος, σύστημα παρακολούθησης της πίεσης και της θερμοκρασίας των ελαστικών, Apple Car Play και Android Auto, εκτός από τον κλιματισμό. Στην πιο πλούσια έκδοση Luxury προστίθενται επιπλέον η δορυφορική πλοήγηση, εργοστασιακό ηχοσύστημα με 6 ηχεία και ήχο 3D, τα εξαιρετικά δερμάτινα καθίσματα με τις κόκκινες ραφές, τα εμπρός φώτα ομίχλης, το cruise control κ.ά.

.

Στην κορυφαία έκδοση Luxury Plus, ο εξοπλισμός αποκτά επιπλέον πανοραμική κάμερα 360 μοιρών, αυτόματο κράτημα (Auto Hold), πρόσβαση και εκκίνηση χωρίς κλειδί, 17άρες ζάντες “Tomahawk”, ηλεκτρικό κάθισμα οδηγού ρυθμιζόμενο προς έξι κατευθύνσεις. Στον έξτρα εξοπλισμό υπάρχει επίσης μία τεράστια ηλιοροφή των 1,19 τετραγωνικών μέτρων, η οποία δημιουργεί μία εντελώς άλλη αίσθηση στο άνετο σαλόνι του ZS. Αυτό ορίζεται και από το μεγάλο μεταξόνιο των 2,538 μ., που προσφέρει κορυφαίους χώρους για τους επιβάτες και τις αποσκευές τους, σε ΄να πορτ-μπαγκάζ χωρητικότητας 448 λίτρων.
Εκτός από την αμιγώς ηλεκτρική έκδοση, το MG ZS προσφέρεται με έναν τετρακύλινδρο VT-i κινητήρα 1.5lt με απόδοση 106 ίππων, και με έναν τρικύλινδρο turbo 1.0lt με 111 ίππους και στάνταρ το αυτόματο κιβώτιο. Τα δύο μοτέρ δεν είναι από τα πιο ισχυρά που υπάρχουν, είναι σχετικά οικονομικοί σε καύσιμο και πληρούν τις προδιαγραφές Euro 6.
Το μοντέλο διατίθεται με εγγύηση διάρκειας 7 ετών ή 150.000 χιλιομέτρων.

.Related...Απόγνωση στη Γάζα, οργή στον αραβικό κόσμο και φόβοι ανάφλεξης στη Μέση ΑνατολήΚαρκίνος του μαστού: Ενα εξόγκωμα δεν είναι το μόνο σημάδι - Πέντε άλλες ενδείξεις«Πυρά» Κασσελάκη σε Μητσοτάκη για την τιμή του λαδιού
Keywords
Τυχαία Θέματα