Έκρηξη στη Γάζα: Τέσσερις νεκροί και 19 τραυματίες

Ένας Παλαιστίνιος αντιδρά στο νοσοκομείο μετά από έκρηξη στο συνοριακό φράχτη Ισραήλ-Γάζας, στην πόλη της Γάζας στις 13 Σεπτεμβρίου 2023.

Τέσσερις Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν και άλλοι 19 τραυματίστηκαν από έκρηξη που σημειώθηκε την Τετάρτη κατά τη διάρκεια διαδήλωσης κοντά στο τείχος της Γάζας, ανακοίνωσε το ελεγχόμενο από τη Χαμάς υπουργείο Υγείας.

Βίντεο από drone, στο

οποίο καταγράφεται η στιγμή της έκρηξης, δημοσιοποίησε ο ισραηλινός στρατός.

This is the moment rioters placed an explosive device on the Gaza security fence during a violent riot, attempting to hurt Israelis, only to have it backfire at them.

Ultimately, terrorism ends up harming everyone involved. pic.twitter.com/RoO2UrDabF

Israel Defense Forces (@IDF) September 13, 2023

«Τις τελευταίες ώρες, εκατοντάδες ταραξίες συμμετείχαν σε επεισοδιακή διαδήλωση κοντά στο τείχος ασφαλείας, στο βόρειο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας», αναφέρει η ανακοίνωση του ισραηλινού στρατού. Σύμφωνα με αυτήν, Παλαιστίνιοι επιχείρησαν να πυροδοτήσουν αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό δίπλα στο τείχος, ο οποίος εξερράγη πρόωρα με αποτέλεσμα ορισμένοι εξ αυτών να βρουν τον θάνατο.

 Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕΓάζα: Το πρώτο καφέ με γάτες, ένα καταφύγιο τρυφερότητας για όσους ζουν σε εμπόλεμη κατάστασηΕπτά Παλαιστίνιοι καταδικάστηκαν σε θάνατο από δικαστήριο της Γάζας για «συνεργασία» με το ΙσραήλΙσραηλινοί βομβαρδισμοί και στην Λωρίδα της Γάζας μετά την καταστροφική επίθεση στην Τζενίν
Keywords
Τυχαία Θέματα
Έκρηξη, Γάζα, Τέσσερις,ekrixi, gaza, tesseris