Ένοπλος πυροβόλησε γιατρό και στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε στο Βερολίνο

Η γερμανική αστυνομία ανακοίνωσε ότι πυροβολισμοί ερρίφθησαν σε κλινική του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Charite του Βερολίνου στο Στέγκλιτς, στο νοτιοδυτικό τμήμα της πόλης, σήμερα γύρω στις 14.00 ώρα Ελλάδας

Η γερμανική εφημερίδα Bild αναφέρει ότι ένας γιατρός πυροβολήθηκε και ένας ένοπλος αυτοπυροβολήθηκε και είναι νεκρός.

«Δεν υπάρχει απολύτως καμιά ένδειξη για σχέση μεταξύ του συμβάντος σε κλινική στο νοτιοδυτικό Βερολίνο και της τρομοκρατίας», ανακοίνωσε η γερμανική αστυνομία.

Ένας
ασθενής του νοσοκομείου πυροβόλησε γιατρό, τον οποίο τραυμάτισε βαριά, πριν ο ένοπλος αυτοπυροβοληθεί και θέσει τέλος στη ζωή του, σύμφωνα με την αστυνομία.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε σε πανεπιστημιακή κλινική στην περιοχή Στέγκλιτς.

Στο σημείο του συμβάντος βρίσκεται μια ειδική μονάδα της αστυνομίας και σύμφωνα με τις αρχές πρόκειται για μια διαδικασία «απόλυτα φυσιολογική».

«Ο γιατρός νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας με βαρύτατο τραύμα», ανακοίνωσε η αστυνομία στο Twitter.

Εκπρόσωπος του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Charite δεν έχει προβεί σε καμιά δήλωση.

Το περιστατικό σημειώνεται έπειτα από ακόμη τέσσερις επιθέσεις στη Γερμανία, οι οποίες από τις 18 Ιουλίου έχουν προκαλέσει τον θάνατο 10 ανθρώπων και τον τραυματισμό δεκάδων άλλων.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ)

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα