Εύοσμος: Σοβαρές καταγγελίες από πατέρα μαθητή δημοτικού για σκληρό bullying στο σχολείο

Για το σκληρό bullying, που δέχεται συστηματικά ο 11χρονος γιος του τα τελευταία 2,5 χρόνια σε δημοτικό σχολείο της δυτικής Θεσσαλονίκης, μίλησε ο πατέρας του, ισχυριζόμενος πως το παιδί του δέχθηκε επίθεση ακόμα και με μαχαίρι μέσα στο σχολείο αλλά εκτός μαθημάτων, που τον τραυμάτισε, ευτυχώς, όχι σοβαρά.

Οπως ο ίδιος ισχυρίζεται, ο 11χρονος δεν θέλησε να αποκαλύψει στους γονείς του ότι δέχθηκε επίθεση από άλλα παιδιά και ισχυρίστηκε ότι χτύπησε στο σχολείο. Ο πατέρας κάλεσε την αστυνομία και έκανε

καταγραφή του περιστατικού, λέγοντας πως οι θύτες που προχωρούν στον σχολικό εκφοβισμό του παιδιού τους είναι επίσης μαθητές, λίγο μεγαλύτερης ηλικίας.

Οπως ισχυρίζεται ο καταγγέλλων, το σχολείο είναι ενήμερο αλλά δεν έχει προβεί σε καμία ενέργεια ακόμα και σήμερα, όπου και πάλι, όπως λέει, δέχθηκε επίθεση, με αποτέλεσμα να του σπάσουν τα γυαλιά που φορούσε.

Ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Παιδείας επικοινώνησε με τον πατέρα του μαθητή.

Η περίπτωση του 11χρονου δεν είναι το μοναδικό περιστατικό που καταγράφεται, σύμφωνα με την Ομοσπονδία Γονέων.

(με πληροφορίες από ΕΡΤ)

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕΚηφισιά: Συναγερμός με αρπαγή μικρού αγοριού στην ΚηφισιάΦρίκη στα Χανιά: Εσερνε τον γέρικο σκύλο του δεμένο στον προφυλακτήρα του αυτοκινήτουΤέξας: Αυτός είναι ο έφηβος που σκόρπισε τον θάνατο στο δημοτικό σχολείο
Keywords
Τυχαία Θέματα