Φλόριντα: Ο πρόεδρος των Ρεπουμπλικάνων ήθελε να κάνει «τρίο» - Κατέληξε με καταγγελία για βιασμό

Ο πρόεδρος του Κόμματος της Φλόριντα Κρίστιαν Ζίγκλερ απευθύνεται στους παρευρισκόμενους στη Σύνοδο Κορυφής του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος της Φλόριντα για την Ελευθερία, το Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2023, στο Κισίμι της Φλόριντα

Οι συγκλονιστικές λεπτομέρειες μιας καταγγελίας βιασμού εναντίον του Κρίστιαν Ζίγκλερ, του προέδρου του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος της Φλόριντα, ο οποίος θεωρείται σημαντική φυσιογνωμία στο σύγχρονο συντηρητικό κίνημα, αντικρούουν τις οικογενειακές, χριστιανικές αξίες για τις οποίες ο Ζίγκλερ και η σύζυγός του Μπρίτζετ, έχουν επαινεθεί.

Εκθεση από το αστυνομικό τμήμα της Σαρασότα που δημοσιεύθηκε από το Κέντρο Κυβερνητικής Λογοδοσίας της Φλόριντα αποκάλυψε ότι ο Ζίγκλερ βρίσκεται υπό ενεργή ποινική έρευνα που αφορά ”βιασμό” και ”κατηγορία για σεξουαλική επίθεση” που συνέβη στις 2 Οκτωβρίου.

Μια ένορκη βεβαίωση εντάλματος έρευνας που περιήλθε στην κατοχή της ίδιας ομάδας παρακολούθησης φανέρωσε επιπλέον ότι ο Ζίγκλερ και η σύζυγός του, Μπρίτζετ Ζίγκλερ, συνιδρύτρια της συντηρητικής ομάδας ”γονικών δικαιωμάτων” “Moms for Liberty”, είχαν τριπλή σεξουαλική επαφή με τη γυναίκα που κατηγορεί τον πρόεδρο των Ρεπουμπλικάνων της Φλόριντα για βιασμό.

Η ένορκη κατάθεση ανέφερε ότι η γυναίκα και η Μπρίτζετ Ζίγκλερ δήλωσαν και οι δύο ξεχωριστά στην αστυνομία ότι έκαναν... τρίο με τον Κρίστιαν Ζίγκλερ περισσότερο από ένα χρόνο πριν από το φερόμενο περιστατικό του Οκτωβρίου, σύμφωνα με την ομάδα παρακολούθησης.

Bridget Ziegler, co-founder of Moms for Liberty, was busted for having a threesome with another woman. Her husband, chairman of the Florida GOP, was charged with abusing the woman in their threesome.

These are the people that want to instill morality in kid’s schools.

Keywords
Τυχαία Θέματα