Γλυφάδα: Εξουδετερώθηκε η βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου με ελεγχόμενη έκρηξη

Επιχείρηση εξουδετέρωσης βόμβας του Β' Παγκοσμίου που βρέθηκε στον χώρο του πρώην αεροδρομίου στο Ελληνικό, Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2023. (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)

Εξουδετερώθηκε η βόμβα του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου που βρέθηκε στον χώρο του παλιού αεροδρομίου του Ελληνικού, προς την πλευρά της Γλυφάδας, με ελεγχόμενη έκρηξη.

Άνοιξε η Λ. Ποσειδώνος – Αποκατάσταση κυκλοφορίας στο Τραμ

Ανοικτή είναι πλέον για τα οχήματα η Λεωφόρος Ποσειδώνος, ενώ αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία σε ολόκληρη τη

Γραμμή 7 του Τραμ “Ασκληπιείο Βούλας- Αγία Τριάδα Πειραιά”, σύμφωνα με ενημέρωση της ΣΤΑΣΥ.

Υπενθυμίζεται ότι κυκλοφορικές ρυθμίσεις είχαν τεθεί σε ισχύ από την τροχαία σε τμήμα της λεωφόρου Ποσειδώνος.

Επίσης πραγματοποιήθηκε και η εκκένωση τεσσάρων πολυκατοικιών, στην οδό Ευρυάλης για λόγους ασφαλείας.

Στην ΕΡΤ μίλησε ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου ο οποίος τόνισε ότι στο εξής πρέπει να δείχνουμε προσοχή γιατί «τώρα ξεκίνησαν οι μεγάλες εκσκαφές στο Ελληνικό και από ότι μας λένε λογικά θα βρεθούνε κι άλλα βλήματα στην πορεία».

{"@context":"http://schema.org","@type":"VideoObject","name":"Γλυφάδα: Έγινε η απενεργοποίηση της βόμβας ","description":"Πραγματοποίηθηκε η απενεργοποίηση της βόμβας του Β` Παγκοσμίου Πολέμου που βρέθηκε στη Γλυφάδα. Εικόνες από drone. ","thumbnailUrl":"https://i1thumbs.glomex.com/dC1idjJwdndiMjRzeGwvMjAyMy8xMC8yNi8wNy8yN18yMV82NTNhMTRkOTdiMDFmLmpwZw==/profile:player-960x540","duration":"PT1M47S","uploadDate":"2023-10-26T07:27:59.000Z","embedUrl":"https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599v1wl8n7yxa0&playlistId=v-cwi6vw78yrk9","provider":{"@type":"Organization","name":"glomex GmbH","logo":{"@type":"ImageObject","url":"https://player.glomex.com/[email protected]","width":136,"height":146}}}

Πηγή: ertnews

Keywords
Τυχαία Θέματα