Γυναίκα έκανε μήνυση στον σύζυγό της επειδή δεν έκανε συχνά ντους

Μια Τουρκάλα κατέθεσε πρόσφατα μήνυση εναντίον του συζύγου της, υποστηρίζοντας ότι σπάνια έκανε ντους, μύριζε ιδρώτα και βούρτσιζε τα δόντια του μόνο μία ή δύο φορές την εβδομάδα.

Η γυναίκα, που αναγνωρίστηκε μόνο ως A.Y. από τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον σύζυγό της, C.Y., αναφέροντας την έλλειψη προσωπικής υγιεινής ως τον κύριο λόγο.

Ο δικηγόρος της ενάγοντος δήλωσε στο 19ο Οικογενειακό Δικαστήριο στην Άγκυρα ότι ο εναγόμενος φορούσε τα ίδια ρούχα για τουλάχιστον 5 συνεχόμενες ημέρες, σπάνια έκανε ντους και συνεχώς μύριζε ιδρώτα. 

Για

να τεκμηριώσει τους ισχυρισμούς της, ο δικηγόρος της παρουσίασε καταθέσεις από κοινούς γνωστούς και μερικούς από τους συναδέλφους του άντρα της. Οι μάρτυρες αυτοί επιβεβαίωσαν τις καταθέσεις της ενάγουσας, περιγράφοντας λεπτομερώς τις κακές συνήθειες υγιεινής του εναγομένου.

Οι μαρτυρίες ανέφεραν πως ο άντρας έκανε μία φορά μπάνιο στις 10 ημέρες ενώ η αναπνοή τους περιγράφεται ως «αφόρητη».

Το δικαστήριο έκρινε τα στοιχεία αρκετά πειστικά ώστε να χορηγήσει το διαζύγιο. Επιπλέον, διέταξε τον άντρα να καταβάλει αποζημίωση 16.500 δολάρια για την οδύνη που προκάλεσε η έλλειψη προσωπικής υγιεινής του.

Τα δικαστικά έγγραφα έδειξαν ότι, σύμφωνα με μαρτυρίες, ο C.Y. έκανε ντους το πολύ μία φορά κάθε 7-10 ημέρες και βούρτσιζε τα δόντια του μόνο μία ή δύο φορές την εβδομάδα, γεγονός που έκανε την αναπνοή του να μυρίζει «αφόρητα». 

Στην Τουρκία, το αστικό δίκαιο κατηγοριοποιεί τους λόγους διαζυγίου σε ειδικούς και γενικούς λόγους, με τους τελευταίους να περιλαμβάνουν όλες τις αιτίες που καθιστούν τη ζωή αφόρητη για τον έναν ή και τους δύο συντρόφους

.

Related...Το μυστικό όταν κάνουμε ντους για καλύτερο ύπνο το βράδυ και μεγαλύτερη εγρήγορση το πρωίΠόσο συχνά πρέπει να κάνουμε ντους - Ποιοι το έχουμε ανάγκη πιο τακτικάΓιατί δεν πρέπει ποτέ να κάνουμε ντους όταν έχει καταιγίδα
Keywords
Τυχαία Θέματα